Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy nem ez a döntő szempont, de nagyon lelombozó lenne nektek?
Hagyd hogy megkedveljen, megszeressen téged, annyira hogy a melleid mérete miatt nem fog veled szakítani, ha mégis akkor nem a belső ertekeid miatt volt veled, hanem a szex kalandok miatt.
Amúgy ruhán keresztül is meg lehet ítélni a melleid méreteit.
A kisebb sokkal szexibb, vonzóbbak és gyonyoruek is ..::))
Ha a melleid miatt szakít veled a pasi, jobbat erdemelsz nála.
Komolyan nem értem, hogyan juthat egyáltalán eszetekbe ilyesmi, vagy hogy ilyen hülyeségeken gondolkozzatok, lányok.
1. Nekem kicsi a mellem, személy szerint nem is annyira tetszik a formája, DE, még soha senkit nem érdekelt. Főleg ha van rajtad más, ami megfogja a pasit. Nekem például a fenekem. És ennek ellenére a mellemmel is mindig foglalkoztak, de soha nem hallottam rá negatív kritikát.
2. Ha esetleg egy pasinak nem tetszene, akkor nem illünk egymáshoz. Neki nem tetszenek a kismellű nők, tehát nem én vagyok az esete, ennyi.
3. Úgy vettem észre, ha például nem annyira kedveli a kis ciciket, de maga a nő nagyon bejön a férfinak, beindítja, megvan a kémia, eljutnak a szexig, akkor eszébe sem fog jutni ilyen kis apróság.
😉
22/L
6-os válszolónak teljesen igaza van!
Nagy általánosságban én úgy mondanám, hogy amire nem tudsz edzeni, az minket nem érdekel. A kis mell egy adottság, nem baj (én pl előnyként tekintek rá), de egy plöttyedt popsi amire lehetne simán edzeni már zavaróbb - persze az sem égbekiáltó baj, úgyis az összképet nézi az ember, külső-belsőt egyaránt.
Szóval ez ne zavarjon, aki ezért megszól az nem érdemes rád. Ahogy egy ősi dakota közmondás tartja: válogatós f...nak kutyában a helye!
24/F
Az is lehet, hogy csak Te reagálod túl. :) Sőt, az is lehet, hogy Ő szépnek fogja látni. Elvégre ebben is különböznek az emberek.
De ami valószínű, hogyha odáig eljuttok, akkor már elfog fogadni olyannak, amilyen vagy. Mert kedvelni fog annyira stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!