Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy nem ez a döntő szempont, de nagyon lelombozó lenne nektek?
Figyelj drága, igazi srácnak (lánynak is) nem a külső a lényeg. Nekem volt barátnőm, sajnos csak kihasználásig, az első 1 évvel idősebb volt mint én, és semmi melle nem volt, mégis elfogadtam őt és szerettem, nem lehet ilyen dolog kizáró ok. Egymást lehet SZERETNI, és testileg kényeztetni az a lényeg hogy egy normál kapcsolatba mindkettő dolgozzon meg azért hogy a másiknak jó legyen úgy is, de ami a legfontosabb legyen igazi kitartás és szeretet a másik felé. Én például nagyon szeretnék egy barátnőt, mindennél jobban, de lehet olyan mindenki által imádott modell alkatú magát hánytató csajszika is, akár milyen "szép", ha szeretni nem tud. Nekem pedig szeretet kell, nem mellméret meg ribis haspóló meg egyéb magamutogatás, kiöltözés... SZERETET. Az a lényeg. Csak ugye olyan lány meg kevés mint a fehér holló :D
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!