Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Srácok, pasik! Mindenki?
Mindenki más...
Nem vagy maradi, csak nem vonz a dolog.
Én szeretem a kiskaput használni, persze csak a csaj is igényli!
Volt aki nem szerette, nem erőltettem, volt aki igen, és toltuk is, volt aki ott meg szűz volt, és kíváncsi!
Semmi gond ezzel, olyan csajjal szűrd össze a levet aki nem kívánja oda!
Én se akarnék, egy jó kapcsolatban azonban az emberek megértik egymás korlátait és vágyait, és közösen döntenek.
Nagyon elítélem azokat akik bagatel dolgok miatt tönkretesznek egy jó kapcsolatot, és egy érző ember lelki világát.
Nem.
Én mondjuk szeretem, és igénylem is. De rengeteg olyan nő van, aki viszont nem.
Ismerek olyan csajt aki a volt barátjával nem, meg undorító stb, aztán telt múlt az idő lett új pasija és vele meg csinálja
Nem vagy maradi, csak simán kezdő/amatőr
Ami nem azt jelenti, hogy később feltétlenül fog változni. Nem biztos, hogy profi leszel, ha szintén csak kezdő/korlátozott nőkkel hálsz, de megvan rá az esély, hogy egyszer te is rájössz a dolog ízére
Hu, bmeg... szóval ha valaki nem igényli az anált az vagy kezdő vagy korlátolt.
Mindenképen az a jó, ha akarja... szerintem pont, hogy az ilyen gondolkodásmód a maradi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!