Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert nem tudok szenvedelyeseb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem tudok szenvedelyesebb lenni, mint a tobbi no?

Figyelt kérdés
Parom szexet akar de en nem tudok ellazulni, utalok fenyben lovagolni, stb...nagyon ritka ha egy pasi fel tud izgatni, de valamiert en jegcsap vagyok, es ennyi.. Pia sem mindig segit :(
2019. okt. 25. 09:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szereted a fényt gondolom nem vagy elégedett a testeddel
2019. okt. 25. 09:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Tisztában vagy egyáltalán a szexuális igényeiddel? Mire gerjedsz igazán? Párod tudja? Beszéltetek róla? Sokminden befolyásolhatja. 39/F
2019. okt. 25. 09:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem önbizalom hiányod van. Nem vagy megelégedve magaddal ezért pedig gátlásaid vannak, feszengsz és meg akarsz felelni, holott párodnak minden bizonnyal megfelelsz, csak nem akarod elhinni...
2019. okt. 25. 09:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fogadd el magad, hogy te ez vagy. Szóval ne inogj meg ettől. Ne hibáztassátok egymást, ő se hgy te ilyen, te se, hogy vágyik szexre amikor te nem.

Valahonnan innen lehetne elindulni keresni a közös pontokat. Pl lehet játék szerűen próbálkozhatnál. hogy ez nem szex hanem csak játszol vele dolgokat. találsz e olyan dolgokat ami így nem sze vedélyesen 3rdekel, ami szórakoztat, amit szívesen játszol.

Szerintem innen indulhatnál, hogyha nem veszed őt figyelembe, banem csak magadra figyelsz, akkor van a tesziségben ami érdkel. mit tennél egy másik testtel szívesen. és mit a tiéddel. és aztán ebbe bengesni őt is.

2019. okt. 25. 09:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Onbizalomhianyos vagyok az igaz... De ennyire... :(
2019. okt. 25. 10:35
 6/11 A kérdező kommentje:
Anyad a prud pitsa aki teged megszult te idiot@
2019. okt. 25. 10:35
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

- Fogamzásgátlót szedsz?

- Szoktál masztizni?

- Szerelmes vagy a párodba?

...és még 1 kérdés:

"nagyon ritka ha egy pasi fel tud izgatni"

- Miért más fel tud izgatni?

2019. okt. 25. 11:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Gyűjtsd össze magadnak, mi az ami nem megy, vagy mi nem szeretnél változtatni, ami jelenleg zavaró, és direkt abba az irányba menj a szexualitást illetően.
2019. okt. 25. 12:06
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
sok sok gyakorlás és oda-tevés és menni fog
2019. okt. 25. 13:08
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert tudat alatti komplexusok, gátlások blokkolják hogy elengedd magad. Két dolgot csinálhatsz:

1) Felméred magadban pontosan mi az ami zavar és próbálsz visszagondolni, hogy miért, hogyan és minek hatására alakulhatott ez ki benned. Közben beszélgetsz a pároddal is és kéred a türelmét s hogy segítsen.

2) Pszichológus... ha nem túl súlyos a probléma akkor 4-5 terápia alatt előássa belőled és tud segíteni.

2019. okt. 25. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!