Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ti a vadabb vagy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti a vadabb vagy a szenvedélyesebb szexet részesítitek előnyben?

Figyelt kérdés
Igen, tudom hogy mindenkinél hangulatfüggő a dolog ahogy nálam is. De azért összességében melyiket szeretitek jobban? Volt már olyan, hogy a partnerrel nem egyezett az izlésetek ilyen téren pl a lány az érzékibb szexet akarta, ti meg egy kicsit durvulni szerettetek volna?
2019. júl. 19. 22:34
 1/8 anonim ***** válasza:

A párom igényli mindkettőt.

Én észreveszem hogy épp milyen hangulatban van.

2019. júl. 19. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:
38%

régen a lágyabb, érzéki szexet preferáltam, ma már a vadabbat, főleg BDSM elemekkel (főleg ilyen irányban is kerestem partnert)

komoly kapcsolatban szintén meg volt, hogy mikor mit szerettem volna, nem nagyon volt olyan, hogy a partner mást szeretett volna

2019. júl. 19. 22:57
 3/8 anonim ***** válasza:
43%

Volt olyan hogy vadulni akartam erre olyan órált kaptam hogy kifektetett vele és semmi energiám nem maradt hülyesegekre gondolni...

De volt fordítva is hogy csak egy kis laza maszatolásra összebújásra vágytam volna de kilovagolták a lelkem...

Magam sem tudom hogy melyik a jó. Azt tudom hogy a jó szex az mocskos

Vagy így vagy úgy :)

2019. júl. 19. 22:58
 4/8 anonim ***** válasza:
vadabbat 😉
2019. júl. 19. 23:10
 5/8 anonim ***** válasza:
A fiúk a párjukkal vegyesen, alkalmival a vadabbat véleményem szerint.
2019. júl. 19. 23:12
 6/8 anonim válasza:

“összességében melyiket szeretitek jobban?”

az érzékit

2019. júl. 20. 00:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Az érzékit jobban.

A lány is szexisebb közben.

2019. júl. 20. 19:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Sajna ahogy idősödök egyre jobban a vadabb perverzebb szex izgat fel és esik jól!!
2019. okt. 25. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!