Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero lanyok volt mar leszbikus kalandotok? Ez gaz? (Tobbi leirasban)
Normalis nincs baj ezzel. En is tok heteto vagyok megis volt egy 4es elmenyem ahol a lannyal mi ugyanugy foglalkoztunk egymassal. Es meglepodtem de izgalmas volt. Kulon lannyal nem ismerkednek ilyen cellal mivel amugy nem vonzanak a nok de igy tobbesben siman nyitott vagyok erre. Ha kivancsi vagy probald ki, nem tortenik semmi:)
23L
Akkor ti biszexek vagytok. Én nem tudnám elképzelni, hogy hozzáérjek erotikusan egy nőhöz, vagy ő hozzám. A nyalás gondolatától meg egyenesen hányingerem van.
23L
Engem is izgat, és volt már részem 2l 1f felálásbann
19/l
Igen volt már. Megcsókolt egy barátnőm, amit furcsa módon nagyon élveztünk.
Sztem nem gáz. Én is benne lettem volna egy hármasban egy másik lánnyal, és nem mondanám biszexnek magam, mert amúgy nem vonzanak a nők, és nem ismerkednék velük.
L
Én is voltam már hàrmasban, de a pasi kedvéért se kényeztettem volna a lányt. Pedig még be is voltam rúgva :D Na, én hetero vagyok, benned viszont van némi biszexség.
16 évesen volt párszor csók, meztelen ölelkezés, petting egy lány sporttárssal. Akkor még volt bennem egy adag biszex hajlam, maszti alatt is néha lányokra gondoltam, nem fiúkra. Ma már nem tudnám elképzelni egy másik lánnyal.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!