Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok nektek volt már 1...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek volt már 1 éjszakás kalandotok? 20/l

Figyelt kérdés

régóta tudom hát legalábbis eléggé sejtem h biszex vagyok, volt egy barátnőm akivel nagyon jóba vagyok gimi óta és ő is valahogy így érez volt pár elcsattant csók bulikban és mostanság már a tapik is előjöttek és nem csak bulikban, de ő most elutazott fél évre és úgy érzem ki szeretném próbálni lánnyal, vagy nemtom :D

de foggalmam sincs h h zajlik egy ilyen lány lányos ismerkedés :D

köszi a válaszokat előre is :)

2017. jan. 9. 17:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem volt még.
2017. jan. 9. 17:45
 2/14 anonim ***** válasza:
Igen és jó volt :)
2017. jan. 9. 17:47
 3/14 anonim ***** válasza:

hát az elsőt lánnyal nem akartam egyéjszakásnak, szóval párat lepattintottam, mostmeg szingli lettem megint de lehetőségem azóta nem volt XD bár próbálkozom élőben is, de lol :'D

24LL

2017. jan. 9. 17:59
 4/14 anonim ***** válasza:
Barátság extrákkal az volt.Egyéjszakás nem jön össze pedig próbalkozom. :)
2017. jan. 9. 18:03
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Volt, a volt barátnőmmel is az után jöttünk össze! :) Egy barátnőm szülinapi buliján találkoztunk, aztán haza vitt, én felhívtam és vègül lefeküdtünk egymással. :D ő volt az első női élményem, kb félúton a ruhák lekerülése után mondtam el neki, hogy nővel még sosem csináltam, azután nagyon figyelmes lett, mindent kérdezett és mondott :D visszagondolva nem is tudom, hogy volt akkor annyi bàtorsàgom szexelni vele, gondolom az alkohol. Na mind1, szóval nekem elég jó élmény lett belőle. Főleg, hogy aztán egy pár is lettünk. Viszont elég szerencsésnek érzem magam, hogy őt fogtam ki elsőre szinte ismeretlenül...az első szex is jó volt vele, viszont a többi akkor már érzelmekkel tettèk fel a pontot az i-re ;)
2017. jan. 9. 18:19
 6/14 anonim ***** válasza:
90%

Nem, és nem is tervezek.

17/L/L

2017. jan. 9. 18:34
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem és nem is szeretnék. Ez nem az én műfajom. L/20
2017. jan. 9. 20:52
 8/14 anonim ***** válasza:

Hát nekem csak sexpartnereim vannak tudnak is egymásról volt egyèjszakásom akivel többé nem beszèltünk,találkoztunk 1csajjal jól rá is bas....ztam. Ezért már vigyázok

De sok sikert

21/l

2017. jan. 9. 21:26
 9/14 anonim ***** válasza:
2017. jan. 10. 16:59
 10/14 anonim válasza:
39%
Lányok 20 éves sraccal ismerkedni?:)) privatba
2017. jan. 11. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!