Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok nektek volt már 1...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek volt már 1 éjszakás kalandotok? 20/l

Figyelt kérdés

régóta tudom hát legalábbis eléggé sejtem h biszex vagyok, volt egy barátnőm akivel nagyon jóba vagyok gimi óta és ő is valahogy így érez volt pár elcsattant csók bulikban és mostanság már a tapik is előjöttek és nem csak bulikban, de ő most elutazott fél évre és úgy érzem ki szeretném próbálni lánnyal, vagy nemtom :D

de foggalmam sincs h h zajlik egy ilyen lány lányos ismerkedés :D

köszi a válaszokat előre is :)

2017. jan. 9. 17:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Még én sem voltam lánnyal de egy éjszakás kalandban vagy barátág extrákkal simán benne lennék. 21/L
2017. jan. 11. 14:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem, de most pont egy olyanra lenne szükségem.

L/bi

2017. jan. 12. 19:06
 13/14 anonim ***** válasza:

volt 1-2.

olyan intha pasival lenne,csak nem pasi hanem lány.

ja és ehez megfelelő szórakozó hely kell.

2017. jan. 16. 00:40
 14/14 Anonymusina válasza:

Olyan szórakozóhelyre mész, vagy társaságba kerülsz, esetleg erre használható "társkeresőket" tudom ajánlani :D

És kérdésedre válasz nem nem volt egy éjszakás kaland

Barátság extrákkal volt, de annak csúnya vége lett szófal ez nem az én műfajom :D

F/L/19

2017. jan. 16. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!