Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért élvezitek, hogy ismerkedéskor szívathatjátok a bepróbálkozó fiúkat?
Figyelt kérdés
Minden örömötök ebben van, hiszen nálatok van a punci, és ti döntötök arról, hogy lesz-e szex. Szóval az elején elkezdtek játszadozni, apró szemétkedések, szívatások, beszólások, hát, nagyon profik vagytok ebben... És imádjátok nézni, ahogy görcsöl a fiú, minél kínosabb helyzetbe hozzátok, annál inkább. Ez a ti időtök, amikor hatalmatok van a férfi fölött... most nincs itt a hülye apátok, a szemét főnökötök, de itt van az ismeretlen fiú, akit kedvetek szerint megalázhattok, és bosszút állhattok rajta az összes elszenvedett sérelmetekért. Ennyire primitívek vagytok, lányok?2019. okt. 24. 20:09
1/8 anonim válasza:
Szívatni csak azt lehet aki hagyja!
3/8 he84 válasza:
Jó lenne kérdező, ha nem általánosítanál. Nem minden lány ilyen, én se, bár én már inkább nő vagyok. Én megértem azt, ha fáj hogy ilyen lányokkal voltál együtt, de ez nem azt jelenti, hogy akkor minden lány ilyen. Legfeljebb a felszínes, érzéketlen, éretlen lányok egy része ilyen. És őket kérdezd inkább, ha még ismersz ilyet, nem általánosítva mindenkit, mert nem mindenki ilyen.
4/8 anonim válasza:
Próbáltál valami okosat kérdezni, nem sikerült. Talán majd legközelebb!
5/8 anonim válasza:
Jajj ezek az általánosítások, attól hogy neked van egy rossz tapasztalatod meg nem minden nő ilyen.
6/8 anonim válasza:
Én csak itt szívatom a fiúkat, viszont itt annyira bunkók,hogy minden okom megvan rá.
7/8 anonim válasza:
Ne hagyd, hogy szivasson bármelyik is.
8/8 anonim válasza:
Ne altalanosits, kerlek.
Sokan az elutasitast szivatasnak veszitek. Persze, nem kellemes, de benne van a pakliban.
Miert kell kepcsere elott azon porogni, hogy hol talalkozunk, es elso randin lesz-e szex? Miert a farkatokrol kuldtok elobb kepet, mint a fejetekrol...?
Termeszetesen te biztos nem ilyen vagy. A helyedben en elgondolkodnek, nem-e bennem is lehet valami hiba.
En pl van, hogy napokig apolom az elutasitottak lelket. Nem szivatok senkit. Ha azt valaszolom, hogy nem, de sok sikert, arra miert az a valasz, hogy “ mire megyek vele”?
Meg kulditek a kepet igenytelen szobarol, anyukaval pozolva, feleseggel (!), 50 m-rol fotozva...
You can't see the forest for the trees
You can't smell your own shit on your knees
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!