Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnátok feldolgozni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnátok feldolgozni hogy a gimis lányok zöme mér nem szűz általánosban sem, te meg csak 20 évesen veszteted el egy örömlánnyal?

Figyelt kérdés

2019. okt. 22. 10:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%

19 évesen vesztettem el a szüzességem, már elvégeztem a gimit.

Nem "örömfiúval", hanem az első nagy szerelmemmel.

Bármikor elveszíthettem volna, de nem siettem sehova :)

2019. okt. 22. 11:28
 12/22 anonim ***** válasza:
92%

Úgy viselkedsz, mintha egy almafa alá ülnél be sírni, hogy éhes vagy.

Azt a fát öntözni kell, kapálni, gyomlálni. Utána rendszeresen szüretelheted.

Ha a piacra mész almát venni, az a te dolgod. Az is alma, ha neked arra van szükséged.

2019. okt. 22. 11:30
 13/22 anonim ***** válasza:
82%
Attól függ, hogy érzed magad utána. Amikor én elvesztettem, még később, de nem prostival, hirtelen egy nagy megkönnyebbülést éreztem, hogy az addigi problémáim semmisség váltak, és többé az se fájt, hogy előtte nem sikerült. Egyszerűen nem kattogtam rajta többé ezen. Ha nem a kor számít, hanem hogy prostival csináltad, nos, akkor előbb gondolkodni kellett volna.
2019. okt. 22. 11:40
 14/22 anonim ***** válasza:
75%

Én 22 évesen vesztettem el, még sem siránkoztam.

Mondjuk akkoriban is sok hozzád hasonló volt itt az oldalon.

Ezt a bizonyos lányt pl itt ismertem meg.

Ne siránkozz, menj tovább.

29F

2019. okt. 22. 11:46
 15/22 anonim ***** válasza:
87%
Komolyan nincs jobb dolgod mint ezen agyalni
2019. okt. 22. 11:50
 16/22 anonim ***** válasza:
86%
Gondolom vártad a sült galambot ahelyett, hogy tettél volna a dologért.
2019. okt. 22. 11:56
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Vannak fontosabb dolgok is az életemben, amikkel foglalkoznom kell, vagy "feldolgozásra" várnak. Az ilyesmit, hogy másoknak miért jön össze egy nő szinte egy csettintésre, már rég feldolgoztam, vagy 10 éve, jól néznek ki, én meg szarul, ennyi a titok, semmi több. Kész, fel van dolgozva.
2019. okt. 22. 11:58
 18/22 A kérdező kommentje:
# 16/16 Időpont ma 11:56 nem tudtam hogyan kell bepróbálkozni, hogy legyek szimpatikus. Megnéztelek volna hogy te mit csinálsz annyi cikizés és megalázás után amit velem műveltek a lányok vagyis már nők!
2019. okt. 22. 11:59
 19/22 anonim ***** válasza:
77%

Sehogy . Ezt sose fogod tudni feldolgozni.

Sajnos ez az egész életedet kihat majd és kb esélytelenné teszi a normális párkapcsolatot .

Saját tapasztalat.

2019. okt. 22. 12:22
 20/22 anonim ***** válasza:
89%
Az én gimimben (reformástus) azért a lányok jó része még szűz volt, és én barátnővel vesztettem el 20 évesen :P
2019. okt. 22. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!