Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnátok feldolgozni hogy a gimis lányok zöme mér nem szűz általánosban sem, te meg csak 20 évesen veszteted el egy örömlánnyal?
Figyelt kérdés
2019. okt. 22. 10:56
1/22 anonim válasza:
Ezen mit kell feldolgozni? Úgy csinálsz mintha egy családtagodat vesztetted volna el.
2/22 anonim válasza:
Pontosan mi értelme van a kérdésnek a siránkozáson kívül?
3/22 anonim válasza:
Én megértelek értéktelenek mondjuk az örömlányok is de kinek nem inge ...
4/22 anonim válasza:
Megközelítés kérdése... nem kioktatni akarlak de nem másokat kell nézni (csinálják amikor úgy érzik itt az ideje, de legalább használjanak óvszert) hanem a saját boldogulásunkat. Arra koncentrálva hogy mi magunk hogy tudunk eredményt elérni, ha kell tanulni másoktól. Az irígység, a rosszindulat sosem visz előre.
5/22 anonim válasza:
Első lépésként elmennék egy HIV-tesztre.
6/22 A kérdező kommentje:
KItty_21 te ezt nem értheted meg! Te biztosan egy kelendő nő vagy, tele önbizalommal.
2019. okt. 22. 11:07
7/22 anonim válasza:
ha jól értem az a nagy baj hogy örömlányhoz kellett folyamodnod,mert a csajok nem tették szét neked a lábukat... mert gondolom eljártál bulizni,ismerkedni,ne adj isten leszólítottál valakit inni,vagy ilyesmi. lépj túl a rinyáláson és állj be a sorba. keress lehetőségeket,járj el,de ne panaszkodj. az annyira kellemetlen,még olvasni is. kúr vára fiatal vagy az önsajnálathoz te...
8/22 anonim válasza:
Nem tudom milyen lehet mert 16 évesen megdugtam a gimiben 2 osztálytársamat is.
9/22 A kérdező kommentje:
utolsó példájáról beszélek! Engem mindig kiröhögtek meg megaláztak! (a lányok)
2019. okt. 22. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!