Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket is ért màr atrocitás az 5-10kg súlytöbbletetek miatt? Fikáznak a szar pasik, hogy fogyjak le.
Figyelt kérdés
170cm vagyok es 64-66kg.. nem vagyok vekony,s-m ruhakat hordok.. megis az osszes fasz(i),akivel szexualis kapcsolatba kerultem az utobbi idoben fikaznak,hogy fogyjak le meg hogy lehetnek vekonyabb.ez a kozponti ttemajuk.Egyaltalan nem jo pasik, ok is tulsulyosak vagy epp tok vekonyak.. ezert..le vagyok dobbenve mit ba sz t a t nak engem. Akkor szegeny csajok akik80-100kg mit kaphatnak?2019. okt. 21. 21:24
11/12 anonim válasza:
Nem tudom, miért van egy olyan erős érzésem, hogy csak provokálni akarsz...
12/12 anonim válasza:
Mert a férfiak szerint egy nő legyen nádszálvékony, mert ha nem az, akkor igénytelen és természetesen kövér. A férfi ezzel szemben maradhat sörhasas kopaszodó egészségtelen izzadós f#shalmaz, aki 2012-ben látta utoljára a saját péniszét.
Ez a közvélemény, igen sok idő lesz, mire ez megváltozik, még nem tartunk ott.
Én azt javaslom, hogy mutasd a középső ujjadat, és lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!