Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket is ért màr atrocitás az 5-10kg súlytöbbletetek miatt? Fikáznak a szar pasik, hogy fogyjak le.
Figyelt kérdés
170cm vagyok es 64-66kg.. nem vagyok vekony,s-m ruhakat hordok.. megis az osszes fasz(i),akivel szexualis kapcsolatba kerultem az utobbi idoben fikaznak,hogy fogyjak le meg hogy lehetnek vekonyabb.ez a kozponti ttemajuk.Egyaltalan nem jo pasik, ok is tulsulyosak vagy epp tok vekonyak.. ezert..le vagyok dobbenve mit ba sz t a t nak engem. Akkor szegeny csajok akik80-100kg mit kaphatnak?2019. okt. 21. 21:24
1/12 anonim válasza:
Igen,volt ilyen,pedig rajtam nem sok van.
2/12 anonim válasza:
Ja kerem aki kockahasat akar,ne 70kilossan akarjon
Ha tudna mekkora meló a kockahas
3/12 A kérdező kommentje:
Hat ezaz..en nem a tokeletest keresem,es nem az alkat a donto! Ezek a fa szok meg tokeletest akarnanak faragnk belolem ugy hogy ok igenytelenek
2019. okt. 21. 21:41
5/12 October15 válasza:
Ízlések és pofonok ha ott is van + ahol kell akkor szerintem ez rendben van, legalábbis nekem tetszik ez is. Az már más kérdés, hogy így 5 sor után egy arrogáns ri*ancnak [a semmire amúgy] hatsz ami meg messze nem az én stílusom. :D
6/12 anonim válasza:
Hat figyelj. En 170cm vagyok, 60 kilosan eleg vekony voltam, azt mondom az volt a tokeletes suly szamomra. Egy betegsege miatt voltam 80 kilo is fel evvel ezelott, akkor a szexpartneremet egyaltalan nem zavarta, ugyanugy kivant. Most 69 kilora sikerult fogynom azota, szinten vonzonak tartanak a pasik. Nekem soha nem szolt be emiatt senki, de ehhez bizonyara az is kozrejatszik hogy nem idiotakkal allok le. De meg visszautasitas utan se szolt be senki arra hogy milyen a sulyom. Szerintem szexi vagyok:D valoszinuleg a kisugarzasom is ezt sugallja. Meg szeretnek fogyni 5 kg t de ennek ellenere most is jol erzem magam, rendben vagyok magammal (80kilosan nagyon nem voltam). Es meg azt is kiemelnem h en viszont eleg jo testu pasikkal voltam szinte mindig. Par kivetel volt de ok is olyan kisugarzassal, jo dumaval birtak hogy siman fel tudtak szedni jo noket, nem azert voltak velem mert ‘ram voltak fanyalodva’. Raadasul a legtobben nagyon odaig meg vissza voltak tolem az agyban. Most ez kicsit egoistan hangzik de ezek csak a tapasztalataim amit leirok mert idevag a kerdesedhez. Ha neked ilyen negativ tapasztalataid vannak, valoszinulrg igazi bunkokat szedsz ossze. Figyelj jobban a szemelyisegre, meg ha csak alkalmi szexrol is van szo!:)
7/12 anonim válasza:
Van erre megoldás: ne kezdj bunkókkal... s ne vedd személyes sértésnek, ha valaki tapintatosan mond valamit (ha bunkón akkor meg mutass neki ajtót, akkor dugjon mással).
8/12 anonim válasza:
80 kilósan se kaptam ilyeneket. Annyi a titka, hogy olyan pasikkal feküdtem le, akiknek tetszettem. Meg nem utolsó sorban ők is nekem.
9/12 anonim válasza:
Az ilyeneket lazán elzavarom a pcsába.Minek kezdenek olyan nővel, aki nem felel meg nekik?
10/12 anonim válasza:
Én a 157centimmel és 60-65kilómmal gondolom már husisnak szamítok. Van is rajtam felesleg, a combomon meg a hasamon, de még életemben nem kaptam fogyj le beszólást.
Egyszerűen kell egy kisugárzás és a telt, molett nők is baromi szexisek tudnak lenni. Mondjuk persze számít az is hogy oszlik el a plusz súly és hogy izom-e vagy zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!