Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami belefér egy fiú lány barátságba?
Figyelt kérdés
Van egy fiú haverom aki eléggé tetszik de pl. nem járnék vele. Szerintetek van olyan szintű testiség ami belefér egy 'haverságba' vagy akkor az már elrontja a barátságunkat? Mert azt azért nem szeretném2019. okt. 17. 13:11
3/10 anonim válasza:
Mindenkinél más, hogy mennyi fér bele neki.
4/10 anonim válasza:
Klasszik értelemben vett barátságba szerintem az égvilágon semmi szexualitás nem fér bele. Mármint ha igen akklr az már több mint barátság...
5/10 Lazy Lover válasza:
Ami nektek bele fèr nekem van egy haver csaj tapi puszilgatàs alap nàlunk kèzen fogva sètàlunk mindig
7/10 anonim válasza:
Ha bejön neked a gyerek az nem barátság.
Meg nem is kérdeznél ilyet hogy mi fér bele.
8/10 anonim válasza:
Fiú barát akkor is barát ha beteszi. ;)
9/10 anonim válasza:
Nekem is van ilyen baratom. Parszor lefekudtunk es suliba egyszer kinyalt a wcbe.. azota is minden ugyan olyan mint volt. 18/l
10/10 anonim válasza:
Bármi ami jól esik és nem gondoltok bele többet.
Fejben dől el, nem derék alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!