Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom nem akar anál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem akar anál viszont felajánlott egy "alkut", belemenjek?

Figyelt kérdés

Régóta izgat az análszex, de eddig csak magamnak játszottam a fenekemmel, mert a baràtom mindig elutasító vele.

Viszont most azt mondta, hogy ha feldughatja az öklèt a puncimba, akkor fenékbe dug.

Nem tudom, hogy mit tegyek, mert félek, hogy nagyon fog fájni ha feldugja az öklèt. Próbáltàtok már? Milyen volt? Fájt?

Előre is köszönöm!

2019. okt. 16. 21:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%
Ne menj bele!!! Inkább majd én megteszem, amire vágysz (bár nem vagyok análrajongó)
2019. okt. 16. 21:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Jobb ha nem mész bele, főleg ha elég szűk vagy.

És amúgy is az milyen már h ha megengeded neki h megöklözzön, akkor talán popsiba dug?

Ez nem így megy egy normális kapcsolatban.

L

2019. okt. 16. 22:41
 13/15 he84 ***** válasza:
100%
Ez inkább feltételszabás, vagy zsarolás a barátod részéről. Ne menj bele, mert nagyon fájhat, főleg ha alapból szűk vagy odalent. Ennyit azért nem ér meg és ez így nem normális tőle.
2019. okt. 16. 23:50
 14/15 anonim ***** válasza:
22%

Ököl az már eléggé dúrva.

Legalábbis ha nem vagy extrém tág.

2019. okt. 17. 12:04
 15/15 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon szupi, de ne a puncidba hanem a popsidba dugja az öklét és úgy nyalja a puncid közben. Ha széles a tenyere akkor fájhat és lehet hogy jobb lenne ha egy vékony lány barátnőd tenné meg veled ha a barátod belemegy a dologba. Síkosító rengeteg kell és türelem. Egyébként pedig nem szabad hogy fájjon semmit sem ha jól csinálja a partnered.
2019. okt. 22. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!