Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van esély olyan lányt találni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély olyan lányt találni, aki nem szeret és nem is akar sz*pni, de engedi, hogy a barátja kinyalja?

Figyelt kérdés
2019. szept. 29. 17:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Alattad a 4. Kérdés. Ott az álomcsajod.
2019. szept. 29. 17:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
És ha szereti de azt is engedi hogy a barátja nyalja az nem jó .! ? Vagy feltétlen kikötés hogy utalja és ne csinálja a szopást?
2019. szept. 29. 17:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem kizáró ok. ;) De nem is elvárás.
2019. szept. 29. 18:02
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem elég sok ilyen lány van. Én úgy veszem észre, hogy a nők úgy általában inkább nem szeretnek szopni, mint igen.
2019. szept. 29. 18:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Van én :)
2019. szept. 29. 18:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Van igen, de miért elvárás az h nem szeret szopni? az neked miért jó? szégyenlős vagy talán?
2019. szept. 29. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen vagyok. Szeretem ha nyalnak de nem kimondottan szeretek szopni.
2019. szept. 29. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Az én barátnőm pont ilyen. Akárhogy próbáltam rávenni sehogysem sikerült, ellenben engedi hogy kinyaljam, habár azt mondta nem várja el.

Megmondom őszintén nagyon hiányzik az érzés amikor csinálják nekem.

2019. szept. 30. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!