Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély olyan lányt találni, aki nem szeret és nem is akar sz*pni, de engedi, hogy a barátja kinyalja?
Figyelt kérdés
2019. szept. 29. 17:36
1/8 anonim válasza:
Alattad a 4. Kérdés. Ott az álomcsajod.
2/8 anonim válasza:
És ha szereti de azt is engedi hogy a barátja nyalja az nem jó .! ? Vagy feltétlen kikötés hogy utalja és ne csinálja a szopást?
3/8 A kérdező kommentje:
Nem kizáró ok. ;) De nem is elvárás.
2019. szept. 29. 18:02
4/8 anonim válasza:
Szerintem elég sok ilyen lány van. Én úgy veszem észre, hogy a nők úgy általában inkább nem szeretnek szopni, mint igen.
6/8 anonim válasza:
Van igen, de miért elvárás az h nem szeret szopni? az neked miért jó? szégyenlős vagy talán?
7/8 anonim válasza:
Én ilyen vagyok. Szeretem ha nyalnak de nem kimondottan szeretek szopni.
8/8 anonim válasza:
Az én barátnőm pont ilyen. Akárhogy próbáltam rávenni sehogysem sikerült, ellenben engedi hogy kinyaljam, habár azt mondta nem várja el.
Megmondom őszintén nagyon hiányzik az érzés amikor csinálják nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!