Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Le akar velem feküdni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le akar velem feküdni?

Figyelt kérdés

Felajánlotta, hogy elvisz valahova autóval egy ügyben, ami egy kicsit túlzás, mert nem vagyunk olyan viszonyban. Sokszor bókol nekem már régóta. Látszik, hogy kisujjból kirázza a flörtöt. Nyíltan flörtöl velem és úgy bókol, hogy közben másoknak, vadidegeneknek dicsér, miközben én is mellette állok. Pl.: "a hölgy a szívem csücske", "tetszik a kromatoid állománya", stb...És most ez az autózás...Hát nem tudom.

Nem tudom mit szeretnék. Nem belé vagyok szerelmes. De megkívántam őt. Akit szeretek, az nem akar engem. Rég nem feküdtem le senkivel és ki vagyok éhezve. Csak tartok tőle, hogy ez nem neki szól, hanem csak a szexet kívánom. Nagyon be tudna indítani amúgy. Csak nem akarok csapdába sétálni. Félek. Csak néha úgy érzem, elmegy mellettem az élet. Nem szeretnék tőle semmi komolyat, pedig nagyon szimpatikus. Plusz a munkám révén továbbra is kapcsolatban kell lennünk időnként. Nem is tudom, utána hogy néznék a szemébe. és mi van, ha csak beképzelem és tényleg hátsó szándék nélkül akar elvinni? Az a baj, hogy megkívántam. Annyiszor nevezett gyönyörűnek, hogy elhittem neki és a közelében nőnek érzem magam. Szerintem őrületes lenne vele a szex.

2019. szept. 26. 20:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te akarsz vele lefeküdni de nagyon
2019. szept. 26. 20:05
 2/23 anonim ***** válasza:
81%

Próbáld ki. De amúgy nem tudom mit kell ezen agyalni annyit, kérdezz rá, hogy mennyire gondolja komolyan, illetve meséld el neki, hogy te szeretnéd csinálni de nem vágsz barátra.

(mi az kromatoid állomány?)

2019. szept. 26. 20:06
 3/23 anonim ***** válasza:
91%
Egy férfi MINDIG le akar feküdni, ez az alapállapotunk. Csak egy kis biztatás kell.
2019. szept. 26. 20:09
 4/23 A kérdező kommentje:
Nem kérdezhetek rá, mert semmi nincs kimondva. Vagy kérdezzem meg amikor bókol, hogy ezzel mit akar elérni? Az meg olyan kiábrándító.
2019. szept. 26. 20:10
 5/23 anonim ***** válasza:
83%

Dugni akarsz vagy romantikázni?

Eleve lehet kicsit burkoltabban is rákérdezni ha nem akarsz egyenes lenni,

pl. négyszemközt bókol, hogy szép a szemed, erre te:

-Minden lánynak ilyen mélyen be szoktál nyalni?

ha erre hasonló stílusban reagál akkor lehet folytatni az egyre inkább ágy felé tartó "flörtölést" ha visszakozik akkor azt is érezni fogod.

2019. szept. 26. 20:18
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne kiábrándító, hogy rákérdezz, hogy mit akar valójában? Ha nem akar semmit, akkor még mindig elviccelheti.
2019. szept. 26. 20:23
 7/23 A kérdező kommentje:

Igen, de mi nem így beszélünk egymással, magázódunk:)

Az a baj, hogy nyilván, a legtöbb férfi, ha bátorítom, nem hagyna ki egy menetet. De nem akarok abba a hibába esni, hogy felszedek valakit, aki valójában nem is akart lefeküdni velem. Márpedig ha viszonzom a flörtöt, vagy arrafelé terelem a témát, akkor is lehet, hogy vevő lesz, ha eddig meg se fordult a fejében.

Sajnos jártam már úgy, hogy egy férfi azért kívánt meg, mert észrevette rajtam, hogy vonzódok hozzá és nekem ez kiábrándító. Nem azért akart engem, mert alapból tetszettem neki.

2019. szept. 26. 20:24
 8/23 anonim ***** válasza:
96%

Hiányos vagy, szexelni szeretnél de félsz attól is, hogy ő komolyan gondolja meg attól is, hogy csak azért feküdne le veled, mert alkalmat adsz rá. (halkan jegyzem meg ez is kiábrándító, legalábbis nekem az lenne)

Bár így akkor nem világos mit szeretnél? Nem bátorítod nehogy azt higgye, hogy kapható vagy rá de közben meg azt szeretnéd ha elkapna :D

Asszem elmegyek autópályát építeni Európa és Amerika közé :D

2019. szept. 26. 20:31
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Előbb döntsd el egyedül, mit szeretnél. Utána közöld vele. Jah, és hagyd abba a játszmázást.
2019. szept. 26. 20:37
 10/23 A kérdező kommentje:

Nem játszmázok semmit. Egyszerűen csak eddig egyik fülemen beengedtem a bókjait, a másikon meg ki és most ez nem megy, az autós meghívás miatt.

Nem számítottam rá, hogy megkívánom, mert nem az esetem és mert mást szeretek.

Ha itt én vagyok az, aki valóban begerjedt, akkor meg hagyni akarom a fenébe, egyrészt mert utálom az egyoldalú dolgokat, másrészt mert nem akarok kísértő lenni.

2019. szept. 26. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!