Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Le akar velem feküdni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le akar velem feküdni?

Figyelt kérdés

Felajánlotta, hogy elvisz valahova autóval egy ügyben, ami egy kicsit túlzás, mert nem vagyunk olyan viszonyban. Sokszor bókol nekem már régóta. Látszik, hogy kisujjból kirázza a flörtöt. Nyíltan flörtöl velem és úgy bókol, hogy közben másoknak, vadidegeneknek dicsér, miközben én is mellette állok. Pl.: "a hölgy a szívem csücske", "tetszik a kromatoid állománya", stb...És most ez az autózás...Hát nem tudom.

Nem tudom mit szeretnék. Nem belé vagyok szerelmes. De megkívántam őt. Akit szeretek, az nem akar engem. Rég nem feküdtem le senkivel és ki vagyok éhezve. Csak tartok tőle, hogy ez nem neki szól, hanem csak a szexet kívánom. Nagyon be tudna indítani amúgy. Csak nem akarok csapdába sétálni. Félek. Csak néha úgy érzem, elmegy mellettem az élet. Nem szeretnék tőle semmi komolyat, pedig nagyon szimpatikus. Plusz a munkám révén továbbra is kapcsolatban kell lennünk időnként. Nem is tudom, utána hogy néznék a szemébe. és mi van, ha csak beképzelem és tényleg hátsó szándék nélkül akar elvinni? Az a baj, hogy megkívántam. Annyiszor nevezett gyönyörűnek, hogy elhittem neki és a közelében nőnek érzem magam. Szerintem őrületes lenne vele a szex.

2019. szept. 26. 20:00
1 2 3
 21/23 Liz* ***** válasza:
100%
Hát.. ha az illetőnek van valakije, akkor lehet ki kellene maradni belőle. De ha nincs, akkor szerintem ne is gondolkodj, menj el vele! Egyértelmű, hogy megvan a vonzalom.
2019. szept. 26. 22:41
 22/23 A kérdező kommentje:
Eldöntöttem: Ha holnap felhív, hogy megyek-e, akkor elmegyek. De én nem fogom felhívni.
2019. szept. 27. 00:04
 23/23 A kérdező kommentje:
Huh...Egy hete nyitottam felé egy kicsit. Napokig döbbent csönd. Most meg beviharzott a munkahelyemre, hogy lásson, hiába jeleztem neki, hogy nem a legalkalmasabb az időpont és a helyszín és én se vagyok formában...Szó se volt róla, hogy idejön, mondtam neki, hogy a szemébe se tudnék nézni, erre azt kérte, hogy nézzek bátran a szemébe...De azt nem mondta, hogy kb. egy óra múlva megjelenik. Ráadásul amikor itt van az összes kollégám. Még jó, hogy nem pirultam el. Amikor megjelent, azt gondoltam, megölöm, de az első ijedtségen túl már megint fülig ért a szám mellette. Csupa derű ez az ember, ragyog a szeme. Szerelem nélkül is lehengerel.
2020. jan. 7. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!