Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le akar velem feküdni?
Felajánlotta, hogy elvisz valahova autóval egy ügyben, ami egy kicsit túlzás, mert nem vagyunk olyan viszonyban. Sokszor bókol nekem már régóta. Látszik, hogy kisujjból kirázza a flörtöt. Nyíltan flörtöl velem és úgy bókol, hogy közben másoknak, vadidegeneknek dicsér, miközben én is mellette állok. Pl.: "a hölgy a szívem csücske", "tetszik a kromatoid állománya", stb...És most ez az autózás...Hát nem tudom.
Nem tudom mit szeretnék. Nem belé vagyok szerelmes. De megkívántam őt. Akit szeretek, az nem akar engem. Rég nem feküdtem le senkivel és ki vagyok éhezve. Csak tartok tőle, hogy ez nem neki szól, hanem csak a szexet kívánom. Nagyon be tudna indítani amúgy. Csak nem akarok csapdába sétálni. Félek. Csak néha úgy érzem, elmegy mellettem az élet. Nem szeretnék tőle semmi komolyat, pedig nagyon szimpatikus. Plusz a munkám révén továbbra is kapcsolatban kell lennünk időnként. Nem is tudom, utána hogy néznék a szemébe. és mi van, ha csak beképzelem és tényleg hátsó szándék nélkül akar elvinni? Az a baj, hogy megkívántam. Annyiszor nevezett gyönyörűnek, hogy elhittem neki és a közelében nőnek érzem magam. Szerintem őrületes lenne vele a szex.
Tipikus női szenvedés... Egyik megoldás se jó neki, de valamit csinálni kell. Mondjuk meg mi, mert akkor nem az ő hibája lesz, hogy ránk hallgat.
Vállalom a hibás szerepét. Menj el vele kocsikázni. Ha félreáll valahol, akkor kacérkodj vele, dugjon meg alaposan és egy gond letudva. Ha felnőtt emberként nem tudjátok utana a munkahelyen ezt kezelni, akkor ez plusz egy rovat a szegénységi bizonyítvanyban... :(
Akit szeretsz de észre se vesz az úgy is lesz@rja, hogy kivel fekszel le, hiába vágysz utána. Majd 10-20 év múlva meg sajnálnád hogy ha nem tetted meg. Nincs barátod, férjed akit megcsalnál, szóval ezen se kell agyalni...
Feküdj le vele!!!
Szoval neked nem jon be de jopofa pali ezert lefekudnel vele. De ha mondjuk o ugyanezt gondolna rolad akkor megsertodnel?:D miaf.sz
Ne yzenvedj mar ennyit, hianyzik a szex, ez a pasi vonz valami miatt, azt mondod erzed a kemiat h jo lenne a szex. Akkor menj csinald! Kicsit engedd mar el magad legyel spontan ne feszulj minden szaron csak sodrodj es csinald azt amit kivansz! Egyertelmu h bejossz neki, csak furan udvarol:D de egyertelmu szoval szard le h miert jossz be neki, lenyeg h bejossz neki. A masik pasitmeg felejtsd el, nem kellesszneki akkor lepj tovabb. Ne alazd meg magad h sovarogsz utana...
Én a helyedben vhogy viszonoznám, h elfuvaroz.
Mondjuk egy itallal. Sztem te szerelmes vagy belé, csak nem mered még magadnak sem bevallani.
N
Bárcsak belé lennék szerelmes! Dehogy vagyok.
Arról meg nem írtam semmit, hogy kinek kije van vagy nincs. Nem is akarok, mert az még bonyolítaná a sztorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!