Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak jót akar vagy féltékeny?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy jó csaj de egy nagyon helyes fiú érdeklődik irántam akit eddig se én se barátnőm nem ismertük és szerinte csak dugni akar meg hülyít engem, de nem tudom nekem nagyon szimpatikus és nagyon jól érzem magan ha beszélünk.
Tényleg láthatja így kívülről (mondjuk kb hétből egyszer látja ha beszélünk) vagy csak féltékeny rám és k1basz1k velem? 18L
2019. szept. 26. 18:23
1/5 anonim válasza:
Érdkelődés alatt mit értesz? Bővebben írnál róla? Akár privátban. Szívesen elmondom a véleményemet. 33/F
2/5 anonim válasza:
lehet hogy csak kívülállóként tisztábban látja a helyzetet. Te mint érzelmileg elfogult,hajlamos lehetsz elsiklani pár olyan tény felett,amit ő jobban átlát. de miért ne jöhetnél be a srácnak? lehet hogy csak Te látod magad másképp,miközben a forma vadító. ha a srácnak bejössz,és nejed is ő,akkor csapj bele ne parázz,menet közben kialakul meg úgyis alakul.
4/5 Gymnospermatophyta válasza:
Mindkettő lehetséges. Ezt így nem tudjuk megmondani. Próbáld kiismerni és ne add magad könnyen. Ha eléggé kitartó meglehet, hogy komolyat akar.
5/5 A kérdező kommentje:
#1 akit érdekel bővebben az írjon és szívesen mesélek csak ide nem akarok minden apró részletet kiírni
2019. szept. 26. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!