Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Nalatok egy együttlét soran hogy mukodik az elelvezes?
Miért kellene megállni? Pont a legjobb résznél abbahagyni? Még mit nem :)
Az élvezés meg mindenkinél máshogy működik, van aki sikít, más csendes, van aki azt szereti ha lassabb olyankor más azt ha gyorsabb. Nem az számít ki mit szeret úgy "általában" hanem az, hogy a partnered mit fog és arra hogy tudsz ráérezni.
A legtöbb nő csak csiklós orgazmusra képes, így leginkább az orális szextől. Én is ezeknek a nőknek a táborát gyarapítom, így nálam szóba sem jöhetett olyan férfi, aki nem hajlandó az orális szexre. A férfi szokta érezni egyébként, hogy mikor vagyok közel, nem, nem kell megállni.
Egyébként ha behatolás van, azt is nagyon élvezem, de önmagában attól még nem tudok elmenni, ilyenkor kézzel is rá szoktunk segíteni. A kettő együtt a nagyon élvezetes. Ilyenkor általában együtt megyünk el, mert amikor orgazmusom van, akkor nagyon ráfeszítek a férfira. Ez is az egyik biológiai cél, segíti a spermiumok feljutását a hüvely ritmikus összehúzódása.
Semmiképsem álljon meg amikor élvezem
Csak a ritmust kell tartania nekem így a legjobb olyankor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!