Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegnap két együttlét alatt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap két együttlét alatt a barátnőmnek 7 orgazmusa volt, ez átlagosnak mondható?

Figyelt kérdés
Nem dicsekvésből kérdezem, de meséltem egy haveromnak a tegnap délutánomat és azt mondta hogy ez alap, nincs benne semmi különös. Amikor viszont havercsajokat kérdezek hogy ők a párjukkal hányszor élveznek el, akkor ők 1-2 orgazmusról számolnak be, jó esetben.

2018. máj. 28. 10:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, nem alap a 7 orgazmus. Kevés nő képes erre, még kevesebből lehet ezt kihozni. Szerintem a barátnőitek kicsit próbálták felturbózni az egótokat egy kis jóindulatú túlzással.

N

2018. máj. 28. 10:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Hüvelyi orgazmusa van a barátnődnek?Biztos,hogy tisztában van/vagytok az orgazmus fogalmával?

Nem azt mondom,hogy 1 aktus alkalmával kizárt,hogy 3-4-szer elélvezzen a nő,de nekem kicsit túlzásnak tűnik.

Nem lehet,hogy nagyon jó színésznő a b.nőd?

2018. máj. 28. 10:26
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Alapvetően a nőtől függ hogy hányszor süthető el a puncija.

Ezen belül a partneren múlik hogy ezt ki tudja e maxolni.

Az alkalmankénti 3-4 (napi 7) az egy viszonylag magas szám, de egy igazi sorozatelvezo punci esetben alkalmanként több mint 10 orgazmus is lehetséges. Viszont vannak egyszerelvezos puncik is ahol a partner fejre is allhat akkor sem jon ki belőle több egy alkalommal.

2018. máj. 28. 10:26
 4/13 A kérdező kommentje:
Az első alkalommal 3 orgazmusa volt, 3 pózban (misszionárius, hason fekve, lovagolva), második alkalommal pedig 4, kettő lovagolva és kettő hason fekve.
2018. máj. 28. 10:28
 5/13 A kérdező kommentje:
Biztosan nem játsza meg. Kipirosodik az arca, mellkasa és a f-rkammal is érzem az összehúzódásokat.
2018. máj. 28. 10:29
 6/13 anonim ***** válasza:
88%

Már az 1-2 orgazmus is sok sok embernél átlag feletti, a 7 meg nagyon magas szám, amit a legtöbb nő el sem tud érni, akik meg képesek rá, csak különleges estéken érik el.

Nem átlagos, de nem is lehetetlen, nálunk is sikerült már többször is

2018. máj. 28. 10:31
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Add kölcsön, és majd én letesztelem!
2018. máj. 28. 10:35
 8/13 A kérdező kommentje:
#7: Mit tesztelsz le? Nem arra irányult a kérdés hogy van-e orgazmusa hanem hogy mások tapasztalata alapján hány orgazmus az átlagos egy együttlét során. Adj több tiszteletet a nőknek és nem kell majd itt kölcsönpunciért kunyiznod.
2018. máj. 28. 10:45
 9/13 anonim ***** válasza:
88%
Nő függő az én nőm is sokszor és hamar is elmegy de nála már nagyon tudom hogy mit mikor és hogyan mert 6 év alatt nagyon ki ismertem a testét.De az exeim-nél már nem volt ilyen ott inkább az 1-2 orgazmus volt a jellemzőbb de volt 1 barátnőm akit szégyen nemszégyen nem tudtam ki elégíteni pedig sokáig voltam vele is jó igaz hogy akkor még gyerek voltam de soha sem jött össze és ez zavart meg már szégyelltem magam főleg mert tudtam hogy mással sikerült neki tehát nem benne volt a hiba.
2018. máj. 28. 10:45
 10/13 anonim ***** válasza:
18%

Ez inkább átlagosnak vagy kicsit átlag alattinak m ondható.

Miért nem beszélitek meg, hogy miért nem élvezi rendesen a szexet?

2018. máj. 28. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!