Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy még szűz barátnőnél az első együttlét után mennyivel érdemes bevezetni az anált?
Figyelt kérdés
2018. máj. 27. 01:19
1/13 anonim válasza:
először hadd ismerje meg, mi esik jól neki a hagyományos szexben, ráértek kísérletezni. semmiképp ne erőltesd majd, ha őt nem izgatja a dolog.
2/13 anonim válasza:
bevezetni?????????, jézusom... majd ha akarja! nem egy tehetetlen emberről beszélsz, tud dönteni! pocsék ember vagy...
3/13 anonim válasza:
kezd azzal.
ilyenkor még simán elhitetheted vele,hogy eleve az a normális,meg valószínűleg szólni is nyuszi lesz még,hogy mit matatsz ott.
4/13 anonim válasza:
Ha akarja, majd szól.
Ha rá akarod erőltetni, tetű vagy.
5/13 anonim válasza:
Te mennyi idő után vagy nyitott a felcsatolható péniszes akcióra análisan?
6/13 anonim válasza:
Azon már túl szoktak lenni a szüzesség elvesztése előtt azok, akiket érdekel. Ha a tiédet nem, akkor ez a hajó már elúszott.
De a kérdésedre válaszolva: beszélgetéssel.
8/13 anonim válasza:
Én már első alkalommal erőltettem.
9/13 anonim válasza:
"Bevezetnék" én neked egy jó nagy büdös lóf***t a s3ggedbe. Paraszt. Aztán majd ha élvezed, "bevezetjük".
10/13 anonim válasza:
Kezd avval, mai lanyok mar nem olyan prudek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!