Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudnám elérni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elérni?

Figyelt kérdés

Szeretném egyszer egy lánynak megadni az első alkalmát, és az érzésnek a részesévé válni, de ezt hogy érhetem el? Nehezen tudok ismerkedni, vannak önértékelési problémáim és kicsit visszahúzódó vagyok. Vagy hogy tudnék akár szexpartnert keresni, vagy jó baráttá válni?

Előre is köszönöm, 19/F

2017. jún. 19. 19:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Először neked kellene elveszteni a szüzességed,nem?

Bénázva hogyan akarsz szűz lánnyal kezdeni?

2017. jún. 19. 20:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Körülbelül 2 éve lett vége az egyetlen kapcsolatomnak, amely 9 hónapos volt, és ott sok tapasztalatot szereztem. De mikor vége lett, attól a pillanattól kezdve csakis magamra koncentráltam, és elkezdtem nagyon tanulni, időközben néha sporolni és nem nagyon foglalkoztam, csak pár barátommal. Ennek köszönhetően bénázok mindig ismerkedésnél. :\
2017. jún. 19. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Akkor bocsi,félreértettem.

Az első kapcsolatodnál ki kezdeményezett?Az is összejött valahogy.

2017. jún. 19. 22:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem pl már most szimpatikus vagy. Csak add önmagad és találni fogsz valakit hamarosan ;) amúgy a haverjaiddal menjetek szórakozóhelyre és ismerkedj ott. Ha elsőre nem is válik be, tapasztalatszerzés szempontjából jó:)
2017. jún. 19. 22:57
 5/8 A kérdező kommentje:

Ha úgy nézzük, mindketten kezdeményeztünk.

Tudom, hogy találhatok valakit, de nagyon szeretnék legalább egy lánynak az első lenni, mert az olyan megtisztelő és csodás érzés lenne.

2017. jún. 19. 23:03
 6/8 anonim ***** válasza:

"találni fogsz valakit hamarosan"

:DDD

Ami magyarul azt jelenti, soha a büdös életbe, tapasztalatból mondom....

2017. jún. 20. 06:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet találni? Akkor ne is a korombeliek közt keressek? De az furi, ha fiatalabbal. Vagy nem ebben az esetben?
2017. jún. 20. 10:03
 8/8 anonim ***** válasza:

9 hónap alatt SOK tapasztalat? Ugyan honnan? :D

EGY csajjal voltál, ő szeretkezik x módon, és ennyi, te azt tudod, őt hogy elégítsd ki és csá.

2017. jún. 20. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!