Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A feleségemet amikor szakszerű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségemet amikor szakszerűen nyalom és úgy élvez el hatalmasat, utána szines foltokat lát ha becsukja a szemét! Más is tapasztalt ilyet?

Figyelt kérdés
Általában még percekig pihen becsukott kiélvezett testtel,becsukott szemmel.. és akkor látja ezeket a szines foltokat,fényeket legbelül.
2019. okt. 10. 13:11
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

19-es!

Általában mindenki magából indul ki! :D

Szeretnél te a helyemben lenni na! ;)

Amúgy abban igaza van valamelyikőtöknek,hogy nem biztos,hogy korfüggő!

Valaki 51 éves korára is pancser a szexben!

Mondjuk olyan korra már előjönnek sajnos a prosztata gondok stb..

Én amúgy 36 vagyok.

2019. okt. 10. 16:48
 22/23 A kérdező kommentje:

Jaa.. amúgy egyes illetőnek a szövegértelmezése is egy nagy nulla!

Írtam,hogy feleségem van.. ebből kifolyólag nem vágyok szende szüzek irogatására.

2019. okt. 10. 16:50
 23/23 anonim válasza:

Én is szeretek nyalni, és értékelik is a hölgyek

Nem tudom láttad-e a Sopranos című sorozatot, ott külön belviszály/konfliktus alakult ki abból hogy a névleges mafiafőnökről kiderült hogy szeret nyalni: a New Jersey-i mafia tagok szerint aki nyalni szeret az mást is szeret a szájába venni (a melegeket meg is ölték, pl. Vito Spatafore-ét)

Ennek ellenére engem nem gátol meg semmiben, szerencsére változott a megítélése a dolognak azóta 😏

2019. okt. 10. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!