Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy csaj, randizgattunk, kiderült, hogy egyáltalán nem passzolunk, ezért szex előtt mondtam, hogy hagyjuk, most ő van kiakadva és én vagyok a szemét. Miért?
Értem, hogy rosszulesik neki, mert le akart velem feküdni és végül nem az történt amit ő elképzeld. Ezt a nők is rosszul viselik.
De mégis, jobb lett volna ha szex után mondom meg, hogy nem egymást keressük?
Persze, nem ilyen egyszerű a helyzet, mert remekül kijöttünk, jókat lehetett vele beszélgetni, olvasta a poént, jók kezelte ha ugratom, és tényleg meg volt köztünk a tűz is. A második randi után lehetett volna szex, de szerettem volna kideríteni mi az, ami bejön neki, milyen az ágyban, milyen a szexuális kultúrája.
Merthogy az enyém messze eltér az átlagtól és korábbi tapasztalataim alapján nincs szükségem olyan szexre ami csak szex. BDSM, DS, szeánszok, enyhe SM, szerepjátékok. Számomra a szexnek csak ezek után van jelentősége.
Na, ő a romantikusan gyengéd szeretkezések híve volt, ami nekem is jó, 100/1* ezért is döntöttem úgy, hogy inkább megtartóztatom magam, és hiába kívánom őt mint nőt, nem fogok lefeküdni vele csak egy alkalom miatt.
Na, ő ezen teljesen kiakadt, amikor megmondtam neki, hogy ne folytassuk, akkor ha nem kapom el a kezét, pofon is vág :D
Erre ma, a barátnője rám ír, hogy teljesen összetörtem szegény lányt, kinek képzelem én magam. Szóval ő is elhordott mindennek, aminek lehet.
Bánt a dolog, mert nem akartam kihasználni, de tudom jól, hogy ilyen szexualitással nem működött volna a dolog hosszútávon. Mégis, hogyan kellett volna elutasítanom, hogy ne sérüljön?
Csak azért kérdezem, mert benne van a pakliban, hogy a jövőben is szükségem lesz még ilyen jellegű döntést meghozni és nem szeretném, hogy újra ez legyen belőle.
Ha ennyire aberrált vagy, akkor legközelebb kezdd a legelején ezzel a szűrővel és ne akkor, amikor már teljesen behülyítetted.
Szegény lány, biztos vagyok benne, hogy olyan jeleket adtál, ami arra utalt, hogy érzéseid vannak felé. De nagy valószínűséggel csak szexre kellett. Oké, ha valami összeegyeztethetetlen, az az, nem kell erőltetni. De te nem szeretted őt. Végül is igazad van, majd jön másik.
Talán elkellett volna mondani az igazat valamelyik többedik randin a szexuális kultúrádról. Ez a jelek szerint kimaradt az életedből. Na ezért van kiakadva, hogy nem tudja a valódi okát miért hátráltál ki az egészből. A sablon nem egymást keresitek szöveg nem elég kielégítő. Ebből nem fogja a fszom se megtudni, hogy miért is nem egymást keresitek.Ha lezársz valamit, illene őszintén tenni, hanta nélkül. De úgy látszik ez meghaladja a képességeidet.
Egyébként meg majd túlteszi magát rajtad, ha felfogja, hogy mekkora hantázó alakkal sikerült elpocsékolni az életéből némi időt.
Akkor tisztázzuk a félreértést.
Nyilván onnan tudom, hogy ő mit szeret, hogy volt szó szexről, nem is kevés. Pontosan emiatt döntöttem úgy, hogy nem lesz köztünk semmi.
Tudta jól ő is, hogy számomra mi a kielégítő szex, viszont az általam kedvelt dolgok jelentős része őt nem izgatta.
Egyébként meg, nézzetek tükörbe mindketten.
Empátiát nem úgy kell gyakorolni, hogy közben szándékosan megpróbáljátok megbántani és rá nemillő jelzőkkel illetitek a szerintetek mással szemben helytelenül cselekvő embert.
Szerintem teljesen korrekt voltál a csajjal, nem használtad ki, nem szex után hagytad ott,
Akik támadnak téged , őket is hagyták már ott ezert is a hiszti .
Nőként válaszoltam .
5, itt most nem erről van/volt szó.
Először az embert akarom megismerni.. aztán utána jöhet a szexhez való hozzáállása. Lehetsz te a világ legnyitottabb nője, ha egyből a szexszel kezdem, akkor nyilván kiröhög és elhajt. Szerintem ez evidens.
Szerintem is korrekt voltal abszolut. 2 randi meg semmi.
Azert osztanak, mert a noi onerzetenek szarul esett a visszautasitas, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!