Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt egy csaj, randizgattunk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy csaj, randizgattunk, kiderült, hogy egyáltalán nem passzolunk, ezért szex előtt mondtam, hogy hagyjuk, most ő van kiakadva és én vagyok a szemét. Miért?

Figyelt kérdés

Értem, hogy rosszulesik neki, mert le akart velem feküdni és végül nem az történt amit ő elképzeld. Ezt a nők is rosszul viselik.

De mégis, jobb lett volna ha szex után mondom meg, hogy nem egymást keressük?

Persze, nem ilyen egyszerű a helyzet, mert remekül kijöttünk, jókat lehetett vele beszélgetni, olvasta a poént, jók kezelte ha ugratom, és tényleg meg volt köztünk a tűz is. A második randi után lehetett volna szex, de szerettem volna kideríteni mi az, ami bejön neki, milyen az ágyban, milyen a szexuális kultúrája.

Merthogy az enyém messze eltér az átlagtól és korábbi tapasztalataim alapján nincs szükségem olyan szexre ami csak szex. BDSM, DS, szeánszok, enyhe SM, szerepjátékok. Számomra a szexnek csak ezek után van jelentősége.

Na, ő a romantikusan gyengéd szeretkezések híve volt, ami nekem is jó, 100/1* ezért is döntöttem úgy, hogy inkább megtartóztatom magam, és hiába kívánom őt mint nőt, nem fogok lefeküdni vele csak egy alkalom miatt.

Na, ő ezen teljesen kiakadt, amikor megmondtam neki, hogy ne folytassuk, akkor ha nem kapom el a kezét, pofon is vág :D

Erre ma, a barátnője rám ír, hogy teljesen összetörtem szegény lányt, kinek képzelem én magam. Szóval ő is elhordott mindennek, aminek lehet.

Bánt a dolog, mert nem akartam kihasználni, de tudom jól, hogy ilyen szexualitással nem működött volna a dolog hosszútávon. Mégis, hogyan kellett volna elutasítanom, hogy ne sérüljön?

Csak azért kérdezem, mert benne van a pakliban, hogy a jövőben is szükségem lesz még ilyen jellegű döntést meghozni és nem szeretném, hogy újra ez legyen belőle.

2019. szept. 27. 20:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Akik támadnak téged , őket is hagyták már ott ezert is a hiszti ."

Én szakítottam mindig, és őszintén elmondtam az okot.

A kérdésből viszont nem volt egyértelmű, hogy a kérdező tudtára adta az okot, vagy csak kiderítette szépen csendben a másik szexuális érdeklődését a magáéról mélyen hallgatva.

És a későbbi válasza sem volt meggyőző, miszerint tudta a lány, hogy őt mi érdekli.Az egy dolog, hogy erről tájékoztatta, de indoklásként a szakításra megmondta??

2019. szept. 28. 11:54
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy szemét, mást gondolt bele a nő mint ami te, ennyi történt.

Felnőtt módon kellene kezelni nem hisztizni. De fordítva is történt már ilyen meg még fog is.

2019. szept. 28. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!