Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ti szerettek textilmente...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti szerettek textilmentes szaunába járni? Nem áll fel a fütykös ilyenkor?

Figyelt kérdés
2019. okt. 9. 23:23
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Én szállodákban szoktam szaunázni, régebben több helyen is ki volt írva,hogy este 10 után textilmentes a szauna. Ezeken a helyeken mindenhol megszüntették. Talán nem véletlen. Aki valóban szaunázni megy és nem kukkolni, farkat mutogatni, annak nem áll fel.
2019. okt. 10. 02:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Rendes szaunába textilmentesen járnak az emberek vagy szaunalepedőbe csavarva. A szauna nem a szexről szól, de ha feláll, a törülközővel eltakarod.
2019. okt. 10. 04:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
igazi szaunában, abban a dögmelegben, nem erre fogsz gondolni, de azért bevallom szexeltem már nem egyszer szaunában asszonnyal, amikor kettesben voltunk és hát igen, a melegtől felmegy a pulzus és könnyen fel tud állni, de társaságban nem kell ilyentől félned
2019. okt. 10. 06:30
 4/7 anonim ***** válasza:
20%
hát volt ugy hogy csak ketten voltunk a heverommal a saunában egy uszodában es feláált mindkettönkenk,es kivertuk,nem jött be senki,de izgi volt..kicsaptuk a fapadlora..kicsit egymasnak is csináltunk,izgatott aelbukas veszélye :P
2019. okt. 10. 07:28
 5/7 anonim ***** válasza:
29%
4. Ezt a homo kategóriába írd ki, ott nyerő vagy vele.
2019. okt. 10. 10:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak textilmentes szaunába járok. (A gatyás, az melegedő, nem szauna.) Viszont ennek semmi köze a szexhez. Ezért nem is áll fel olyankor.
2019. okt. 10. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Későn 22:00 óra lehetett amikor szaunázni mentem.

A szaunába két velem egy idős srác lehetett. (18 éves vagyok)

Az üvegen keresztül láttam hogy verték a farkukat elmosolyodtam mikor bementem. Ők látták hogy néztem őket szóval gondolták nem vagyok ellenére hogy verjék tovább, közben pedig beszélgettek németül. Miután kiverték az alattuk lévő padra, magukra tekerték a szauna lepedőt majd kimentek. Utána viszont én odamentem és felnyaltam a spermát. 😉😁 Viszont ők ezt mind látták, mivel az üveg ajtóval szembe volt a jégkamra ahol bent voltak. Láttam mosolyogtak és néztek. Mikor kimentem odajöttek hozzám, és elkezdtek beszelni hozzám. Sok mit nem értettem, de a vége az lett hogy felmentünk a szobájukra és lefeküdtem velük. Eszméletlen jó volt főleg hogy nagyon nem is értettem mit beszélnek mert nem nagyon tudok németül. 😄😉

Üdv:

18 éves meleg srác. 198 cm magas.😉

2019. okt. 11. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!