Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szerettek textilmentes szaunába járni? Nem áll fel a fütykös ilyenkor?
Későn 22:00 óra lehetett amikor szaunázni mentem.
A szaunába két velem egy idős srác lehetett. (18 éves vagyok)
Az üvegen keresztül láttam hogy verték a farkukat elmosolyodtam mikor bementem. Ők látták hogy néztem őket szóval gondolták nem vagyok ellenére hogy verjék tovább, közben pedig beszélgettek németül. Miután kiverték az alattuk lévő padra, magukra tekerték a szauna lepedőt majd kimentek. Utána viszont én odamentem és felnyaltam a spermát. 😉😁 Viszont ők ezt mind látták, mivel az üveg ajtóval szembe volt a jégkamra ahol bent voltak. Láttam mosolyogtak és néztek. Mikor kimentem odajöttek hozzám, és elkezdtek beszelni hozzám. Sok mit nem értettem, de a vége az lett hogy felmentünk a szobájukra és lefeküdtem velük. Eszméletlen jó volt főleg hogy nagyon nem is értettem mit beszélnek mert nem nagyon tudok németül. 😄😉
Üdv:
18 éves meleg srác. 198 cm magas.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!