Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Leírnátok, hogy milyen a tökéletes szopás? L
Szia.
Lehet, hogy mindenkinek máshogy jön be.
Én attól nagyon fel tudok keménykedni ha a csaj nem kapkodja el, hanem a farkam alját simogatja a nyelvével, golyóimtól a fitymámig. Majd lassan kezdi el bekapni, fokozatosan. Szeretem azt is ha a szájába van és a makkomhoz hozzá se ér csak lentebb érzem, hogy az ajka átöleli. Szeretem bő nyálasan is ha a fejét szopkodja. A fityma nagyon érzékeny e téren is. Úgy is el lehet élveztetni a pasit ha csak ott alul azon dolgozol :)
Aztán van, hogy úgy élvezem ha a kezével is követi fel, le a száját. Persze fontos az egészben, hogy akard, szeresd csinálni. Gusztusos, frissen mosott legyen. Ez nagyon fontos. Meg aztán van az elő válladék. Na annak az ízét sokan nem szeretik. Sajnos lelombozó tud lenni ha közbe azt törölgeti a partner pl. zsepivel.
Esetleg lehet fűszerezni az egészet ha közbe a pasi combját, finoman, körömmel cirógatod, vagy ha izgul rá, a mellbimbóját birizgálni :)
Én úgy vettem észre az eddigi kevés partnereimről, hogy jobban, szívesebben, gátlástalanabbul csinálták ha már ők is izgalomba voltak.
Akár lehet ugye 69.is. Így egymást tudja "követni" a pár.
A finálé bekövetkezése előtt nekem fontos, hogy gyors legyen a kiverés.
(persze ugye lehet azt szájjal is, de én nem várom el, hogy a szájába élvezhessek) Illetve ahogy elélveztem hagyja békén, mert akkor már zavaró valamiért ha folytatja.
Egy nagyon fontos dolog lehet, hogy kérd meg a partneredet, közöld vele, hogy irányíthat, kérhesse, hogy hogyan, hol, milyen intenzitással.
Remélem tudtam segíteni :)
Amennyiben kérdésed lenne írj nyugodtan.
Őrülök, hogy van akit ennyire érdekel, hogy a partnere jól érezze magát.
Zsolti 36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!