Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, leírnátok számotokra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, leírnátok számotokra milyen s tökéletes szopás, amitől nincs ütősebb? Magyarán milyen az "álom szopás"?

Figyelt kérdés
2018. júl. 14. 07:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
19%
Amikor nem a feleségem csinálja.
2018. júl. 14. 07:21
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
ha nem fogazik a partner ;) F/22
2018. júl. 14. 07:22
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Olyat úgy se tudsz, szóval minek írjam le?
2018. júl. 14. 07:27
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Tökéletes, ha sokáig tudod kényeztetni a farkamat, mielött elmegyek, és a végén a szádba élvethetek.
2018. júl. 14. 07:45
 5/11 fkaresz21 ***** válasza:
90%

Elég egy szóval jellemezni:

Szenvedélyes!

2018. júl. 14. 07:59
 6/11 anonim ***** válasza:
90%

Kb. minden fiú másként szereti, de azért van olyan, ami ellen senki sem fog tiltakozni, sőt... :)

Üljön a fiú szemben veled, és te is ülj kényelmesen. A pénisz a fitymaféknél és alatta egy centivel a legérzékenyebb, ahol a fityma és a makk fordított V alakban összefut. Ha a szádba veszed, próbáld a nyelvedet ezen a részen tartva, minél laposabban mozgatni, ez a dörzsölés szerzi a legnagyobb élvezetet. Ha egy picit szívod, akkor épp megfelelően tapad rá a nyelved. Nem kell sok nyál, mert az csökkenti az ingert, és nem kell a fejedet mozgatnod, csak a nyelved simogasson. Az egyik kezeddel fogd a szárát, hogy kényelmesen tartsd, a másikkal fogd a heréket a markodba, és az ujjaddal simogasd a zacskó hátsó felét és a mögöttes területet, mert a gát is erős erogén zóna a legtöbb fiúnál.

A végén, ami a legtöbb fiúnál két perc alatt bekövetkezik, eldöntheted, mi legyen. Annyit kell tudni, hogy az elélvezés akkor is bekövetkezik, ha az utolsó másodpercekben nincs inger, de sokkal jobb, ha van. Ha kiveszed a szádból, és kívülről nyalogatod azt az érzékeny részt, az majdnem olyan finom, mintha nem szakad meg a nyelved mozgása a szádban. Az elélvezést követően a pénisz még 2-3 másodpecig kellemesen érzékeny, de azután túlérzékennyé válik, épp úgy, mint a te csiklód, akkor el kell ereszteni, de legalábbis már nem szabad simogatni. (Csak úgy benntartani a szádban nyugodtan lehet.)

Elsőre azt javaslom, próbáld ki ezt, azután finomíthattok, ha kell. Általában nem kell... Ha a kezeddel közben föl-le hűzogatod a bőrt, az gyorsíthatja az elélvezést, de csökkenti a nyelved érintésének az érzékelhetőségét, ezért a legtöbben nem kérik.

Szólj, ha nem vált be. ;)

2018. júl. 14. 08:28
 7/11 anonim ***** válasza:
34%
Én férfiként szólok, hogy nekem ezzel akkora bajom nem lenne. De olyan nagy szám sem lenne ahogy és csak amiket leírtál. Igen minden férfi és nő más. Lányok se mind ugyan azt szeretik. Ezért nem kéne senkinek azt hinni magáról, hogy mekkora sztár
2018. júl. 14. 14:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
#7, az előzőre írtad? Jobb lett volna, ha megírod a te verziódat, mert ezzel a kérdező nem megy sokra...
2018. júl. 14. 16:32
 9/11 anonim ***** válasza:
79%
Igen arra írtam. Minek írjam le, hogy számomra milyen az igazán jó? Mi van ha az ő barátja másmilyen mint én vagyok és neki meg pont abban a formában nem lenne minden idők legjobb orálja? Az emberek nem igazán mernek beszélni arról, hogy pontosan mit szeretnének. Egyrészt, mert úgy érzik kicsit megöli a hangulatot, másrészt meg cikinek gondolják, illetve merjek e ennyire megnyílni, mit szólna hozzá? Ez alól jómagam sem vagyok kivétel sajnos. De ha valaki tényleg igazán maximumot akar nyújtani, akkor kérdezzen rá! Az a legbiztosabb
2018. júl. 14. 16:38
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, csak azt nem értem, hogy miért írtál. A kérdés az volt, hogy számodra milyen a tökéletes. Erre megírod, hogy nem mondod meg, és hogy az általam leírt nem biztos, hogy mindenkinek a legjobb...
2018. júl. 15. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!