Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen egy tökéletes szopás nektek?
Imádom felszopni! Jobban szeretem így, mint mikor már kemény és úgy szopni. Fantasztikus érzés , mikor a számban keményedik meg és közben ki-ki tudok térni a golyóira is megszívkodni őket! Közben a kezemmel is ráhuzogatok. És mikor már kemény addig engedem a számban míg csak befér. A nyelvemmel szoktam "dörzsölni" mikor a makk vagy picit több van a számban. És a golyókat szoktam masszírozni.
Szerintetek mitől jó egy szopás?
Nyilván embere válogatja, de érdekel a véleményetek! :)
21/n
én oráltól nehezen megyek el, szóval az a rész más
ha csak felszopásról van szó, akkor már az is izgat ahogy benne vagyok a szájában, de ami igazán beindít az a mélytorkozás, főleg ha még mozog is egy kicsit
eddig 1-2 nagyon jó szopás volt csak, de az nagyon intenzív volt
Én is majdnem így szoktam csinálni :-)
És nagyon be tudok indulni, ha látom, hogy a pasi mennyire élvezi, ahogy csinálom, de valahogy annyira lefárasztja őt a dolog, hogy nem viszonozza..
Pedig nem bánná meg.
N
Úgy jó, ahogy írtad, kiegészítve :-) lassított felvételben :
Húzd a bőrt vissza a makkra
kapd be amennyire tudod
csusztasd lassn kifelé a szádból
és most a lényeg :,
hogy ilyenkor huzd lassan le a bőrt
Vagyis fordítva, mint ahogy minden lány csinálja, mert általában együtt mozog a fejükkel a kezük, vagyis egy irányba. És annál jobb, ha ellentétesen mozognak.
Tudom ez nagyon tudományos megközelítés, de így van.
És nekem is úgy a jó, ha a lány szájába keményedhetek bele. Mert akkor az az övé, neki szól, mármint a keményedés és a megkívánás.
Atom finoman lehet még nyelvheggyel "csiklandozni" a fitymaféket, a makk alján hátrahúzva a bőrt. Ettől már párszor elélveztem, atom jóóó.
Szóval amit ne : (csak talán a vége előtt)
ne bólogasson ezerrel
ne ráncigálja a kezével ezerrel
Amit igen :
atomfinoman nyalogassa, simogassa
néha végig is karmolhatja szintén atomlágyan
miközben a nyelvével köröz bekapva a makkot, szívja meg ütemesen többször lassan
a zacsi alatt és a fenéklyuk között is csiklandozza a nyelvével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!