Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek milyen a tökéletes nő?
Milyen legyen külsőre?
És milyen legyen az ágyban?
150-160 cm
Szőke, szőkésbarna hajú.
Pici cici, formás popsi, nagyon szőrös punci.
Legyen igényes, nőies, bújós és végtelenül perverz (az sem baj, ha szűz).
Kinézetre/testre ilyesmi:
Ami a szexet illeti, ne legyen finnyás, vegyen a szájába, nyelje le ha szájába élvezek és fujjogjon ha ráélvezek, cserében én se leszek finnyás és bárhova benyalok neki ahova csak szeretné. Meg nyilván ne legyen befásult, hogy csak hálóban és csak hanyatt...
Világos szeme legyen, kék, zöld, szürke, vagy sárgás.
A hajszín mindegy, bár a szemszíntől függ. Sárgás szem mellé pl. a fekete haj passzol. Mondjuk eleve a cigány lányokra jellemző ez a szemszín. A zöldhöz is inkább a sötétvörös, barna és fekete hajszín illik leginkább nekem.
A szeme után a legfontosabb a bőre. Lehetőleg szép tiszta, ha mindenképpen választanom kéne, akkor inkább barnább legyen.
Legyen széles csípője és hozzá szép ívben teljesedjen ki belőle a feneke. Ne legyen kicsi a feneke
A combja legyen hosszabb, de vastagabb. Nem szeretem a vékony combokat.
Nem a legfontosabb, de ha már választhatok, akkor nyilván legyen nagyobb és formás melle.
Az ágyban meg annyi kell, hogy minden porcikájából sugározzon, hogy mennyire vágyik rá. Technikailag semmi elvárás nincs, csak hozzáállásban. Szeressen nagyon csókolózni!
Persze lehet jönni a sablon szövegekkel, hogy nincs tökéletes nő, meg akit szeretek az úgy is azzá válik stb. Ez igaz is, de attól még az embernek a fejében van egy kép. Persze a valóság mindig felülírja ezt, de attól még ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!