Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak számotokra milyen a tökéletes szex? Milyen a tökéletes orális kielégítés?
Kérlek titeket minél részletesebben írjátok le ezekre a kérdésekre a választ! :)
A nők akikkel voltatok ők mindent maguktól csináltak (pl elkezdett magától sz*pni) vagy volt akinek szólni kellett, hogy te ezt is szeretnéd?
Volt aki nem tudta a dolgát és irányítgatni kellett?
Nektek az jön ha jobban ha a nő teszi a dolgát és kb irányít, vagy ha te irányítod?
Köszönöm szépen annak aki válaszol a kérdéseimre:) 19L
Eddig mindenki magától csinálta, nem szoktam miatta szólni, mert nekem nem gond, ha elmarad, bár szeretem. Nekem az a jó, ha finoman érzékien csinálja és a kezét is használja, tudjak gyönyörködni. A szex azt variált pózokban, hogy meglegyen a kedvenc mindenkinek, ott már lehet gyorsítani, bizonyos keretek közt durvulni, de az anál, talp/segg nyalás meg hasonlók már nem az én műfajom.
31/f
A tökéletes szex az, amikor a másik is elégedett. Néha ez többet számít, mint a saját kielégülésem. Néha. Persze nem mindig. Az idő -szerető pároknál- meghozza a kölcsönös kielégítés gyakorlatát.
Az, hogy megbeszélés alapján történnek-e a dolgok, vagy spontánul, attól függ, hogy mennyire nyitottak. Vannak, akik meg tudják beszélni, mit szeretnének, de a többség inkább szemérmes, és figyel a szavakon túli visszajelzésekre. Pedig jobban teszik azok, akik ki tudják mondani, mit szeretnének adni, vagy kapni, mert a szavak önmagukban is izgatóak. Csacsiság irányításnak felfogni azt, ha a másik mondja, hogyan szeretné: valójában ez nagy segítség, megkönnyíti a sikert.
Nagyon egymásra kell hangolódni, kizárni minden külső tényezőt. Annyira felizgatni a másikat, akár petting, akár orál módszerrel, hogy már szinte remegjen hogy közösüljünk. Mikor hogy, valamikor én szeretek irányítani, van amikor a nő irányítson. Előtte, meg közbe is beszélgetni, mi a jó nekünk ill a másiknak.
Indítsunk egy gyengéd szeretkezéssel, majd fejezzük be egy vadabb szex-el. Nekem ez a véleményem.
30f
Jó ha egy nő magától orálozik, ha szólni kell neki az se gáz. Egy új kapcsolatban meg igen is mondani kell, hogy mi esne jól, mindkét félnek, hiszen még nem ismerik egymást. Ezt persze izgatóan kell felfogni, nem irányításnak, ha a másik kellően figyelmes, akkor úgy próbálja csinálni ahogy kéred,de magától nem biztos, hogy ráérez, hogy neked mi a legjobb, ez emberenként más és más.
Az nagyon izgató tud lenni ha egy nő rám mászik, mondja mit szeretne, vagy leteper, persze fordítva is izgató, a változatosság gyönyörködtet....
A tökéletes orál, ha bő nyállal, érzékien csinálja, a kezével izgatja a heréket vagy a gátat, és néha a péniszt is, hagyja hogy a szájába menjek és lenyeli.
Maguktól. Az első szopásom is úgy volt, hogy tök oda nem illően, amikor hazamentünk, mondta, hogy ő most engem bizony le fog szopni... :D MOndani meg nem szeretem, hogy csinálja, mert ha épp nincs kedve, akkor nem akarom erőltetni.
Nem, de nem lenne baj, ha kezdő lenne.
Hmm, szopásnál hogy irányít? :D Ha meg az egész dugásról van szó, akkor csapatmunka. Hol én vagyok felül és toszom, hol ő lovagol vadul. Úgy a legjobb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!