Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan kérdés merült fel bennem, hogy prostituálttal kölcsönös oralis kielégítés mennyire higiénikus? Gondolok az ápolt igényes lányokra.
Attól,hogy a külseje ápolt még naponta 5-10 pasi farkát kapja be alul-felül, ÷s az összes betegségüket összeszedheti.
Tudom,tudom,járnak ellenőrzésre stb,de attól hogy ő jár,azok a pasik akikét beveszi nem biztos hogy ellenőtiztetik magukat,és sok betegség után azonnal fertőzhet téged.Az nagyon naív aki elhiszi nekik hogy naponta kivizsgáltatják magukat,jó ha félévente,évente elmennek.De ha gyakrabban is akkor se naponta többször és arról akivel 1 órával előtted volt adhatja át a nyavalyákat.A HIV-et pl.hetekig ki se mutatják és addig fertőz.
1: " oralis kielégítés mennyire higiénikus?" Oralis kielégítés semennyire sem higiénikus. Függetlenül a partner nemétöl és foglalkozásátol!!!
2:Kisebb a fertözésveszély mint egy alkalmi egyéjszakásnál.
1. valójában nincs olyan sok különbség egy lakásos prosti és egy olyan csaj között akit egy szórakozóhelyen szedsz fel és 10 perc ismeretség után ágyba bújik veled
2. emiatt sem a prostival sem az egyéjszakással nem ajánlott az orális szex... dugás után max kényeztetheted kézzel (a prosti ezt nem igényli) de sztem az orált hagyd meg annak akivel már szorosabb ismeretségben vagy.
"De az a sok szep lany.Oooo Istenem"
én tényleg nem tudom, hogy hol kerestek lányokat, néha poénból megnéztem rosszlányokon a felhozatalt, de őszintén 20-ból 1 MAX, és még belegondolni, hogy fizetni is kell érte?!?!
Egyszerűbb az utcán egy szebb lányt felszedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!