Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig mehetek el, hogy még ne legyen kielégítés? Hol a határ?
Mi az a "határvonal", amit általánosságban be kell tartani, ha nem akarok semmi többet?
Csókolózás, simogatás, ilyesmi... De nem akarom annyira felhúzni, mert a visszautasítás nem lenne túl fair, ha már nagyon felizgattam.
Vagy mennyire toleráljátok jól ezt?
Akkor átfogalmazom. Lehet-e ezeket a dolgokat úgy csinálni annak a tudatában, hogy akkor ott utána nem lesz szex? (ettől függetlenül máskor lehet, hogy igen) És ha lehet, akkor milyen mértékben lehet?
Nyilván álló szerszámmal nem tanácsos otthagyni a srácot, mert annak annyira senki sem örülne...
Üzenetben roppant hasznos válaszokat kaptam, ide is írhattátok volna amúgy. :D
"pusziig" - szóval ha ennél több van, akkor az már garantálja a kielégítést vagy kielégítés híján a kínzást? :)
Félreérthető voltam nagyon.
Nem arról szól a kérdés, hogy soha nincs szex.
Tegyük fel, hogy van mondjuk reggel... Napközben (amikor nincs rá idő/kedv/hangulat/sietni kell hamarosan valahova/odaég a kaja/kezdődik a meccs/stb.) amikor csak szimplán "megszeretgetném". Ne tegyem, mert akkor utána rögtön égmásnak is esnénk?!
Itt, ebben az esetben kérdeztem általánosságban (egyénileg, nálatok például) mi fér bele ebbe a határba? Úgy tűnik, minél kevesebb. :D Érthető mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!