Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig mehetek el, hogy még ne legyen kielégítés? Hol a határ?
Figyelt kérdés
Mi az a "határvonal", amit általánosságban be kell tartani, ha nem akarok semmi többet?
Csókolózás, simogatás, ilyesmi... De nem akarom annyira felhúzni, mert a visszautasítás nem lenne túl fair, ha már nagyon felizgattam.
Vagy mennyire toleráljátok jól ezt?
2018. febr. 17. 14:16
11/17 anonim válasza:
A lényeg, hogy behatolás legyen a vége a szeretgetésnek. Érezni akarom a sikamlós, szűk, forró, nyákos, hüvelyváladékos vaginát.
12/17 anonim válasza:
#10! "Félreérthető voltam nagyon." Ezt helyesen látod! Tehát a veled együttélö pároddal meddig mehetsz el ha akkor és ott nem akarsz szexet? Teljesen egyéni a türéshatár. Neked kellene ismerned a párodat ilyen szempontbol is. Szerinted?
13/17 A kérdező kommentje:
"Itt, ebben az esetben kérdeztem általánosságban (egyénileg, nálatok például) mi fér bele ebbe a határba?"
Egyénileg, saját tapasztalatok alapján.
Valójában igazából előretekintő voltam, mert még nem feküdtünk le egymással. Még! :)
De nem szeretném, hogy szenvedjen azért az ilyen apróságok miatt...
2018. febr. 17. 16:20
14/17 anonim válasza:
Az előbb még az volt, hogy reggel volt szex, de délben nincs idő, mert odaég a kaja. Összevissza beszélsz. Ha még nem volt szex, akkor valószínűleg alacsony a tűtéshatár. Ha naponta van szex, akkor napközben nem lesz kínzó, ha csak megöleled. De jól írta valaki, a legbiztosabb, ha megbeszéled az illetővel, mert sokfélék az emberek
15/17 A kérdező kommentje:
Úgy kezdtem, hogy "tegyük fel"... Igazából lényegtelen, majd alakul, aztán kiderül nála mi a helyzet, általánosítani amúgy sem lehet. Köszi! :)
2018. febr. 17. 16:58
16/17 anonim válasza:
Nem vagy félreérthető, csak ostoba.
Ha nem akarsz tőle semmit, akkor fel se menj hozzá, de ne kezdd el csókolni, meg taperolni, mert kb. azonnal! feláll neki.
17/17 anonim válasza:
már a csóktól is fel áll, szóval ne érj hozzá, ott a határ, ha csak nem csinálsz valami nagyyon szexit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!