Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meddig mehetek el, hogy még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig mehetek el, hogy még ne legyen kielégítés? Hol a határ?

Figyelt kérdés

Mi az a "határvonal", amit általánosságban be kell tartani, ha nem akarok semmi többet?

Csókolózás, simogatás, ilyesmi... De nem akarom annyira felhúzni, mert a visszautasítás nem lenne túl fair, ha már nagyon felizgattam.

Vagy mennyire toleráljátok jól ezt?

2018. febr. 17. 14:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy behatolás legyen a vége a szeretgetésnek. Érezni akarom a sikamlós, szűk, forró, nyákos, hüvelyváladékos vaginát.
2018. febr. 17. 15:31
 12/17 anonim ***** válasza:
#10! "Félreérthető voltam nagyon." Ezt helyesen látod! Tehát a veled együttélö pároddal meddig mehetsz el ha akkor és ott nem akarsz szexet? Teljesen egyéni a türéshatár. Neked kellene ismerned a párodat ilyen szempontbol is. Szerinted?
2018. febr. 17. 16:03
 13/17 A kérdező kommentje:

"Itt, ebben az esetben kérdeztem általánosságban (egyénileg, nálatok például) mi fér bele ebbe a határba?"

Egyénileg, saját tapasztalatok alapján.

Valójában igazából előretekintő voltam, mert még nem feküdtünk le egymással. Még! :)

De nem szeretném, hogy szenvedjen azért az ilyen apróságok miatt...

2018. febr. 17. 16:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Az előbb még az volt, hogy reggel volt szex, de délben nincs idő, mert odaég a kaja. Összevissza beszélsz. Ha még nem volt szex, akkor valószínűleg alacsony a tűtéshatár. Ha naponta van szex, akkor napközben nem lesz kínzó, ha csak megöleled. De jól írta valaki, a legbiztosabb, ha megbeszéled az illetővel, mert sokfélék az emberek
2018. febr. 17. 16:31
 15/17 A kérdező kommentje:
Úgy kezdtem, hogy "tegyük fel"... Igazából lényegtelen, majd alakul, aztán kiderül nála mi a helyzet, általánosítani amúgy sem lehet. Köszi! :)
2018. febr. 17. 16:58
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem vagy félreérthető, csak ostoba.

Ha nem akarsz tőle semmit, akkor fel se menj hozzá, de ne kezdd el csókolni, meg taperolni, mert kb. azonnal! feláll neki.

2018. febr. 18. 09:06
 17/17 anonim ***** válasza:
már a csóktól is fel áll, szóval ne érj hozzá, ott a határ, ha csak nem csinálsz valami nagyyon szexit.
2018. febr. 19. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!