Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mennyire igénylitek az analis szexet? Inkább csak a párotok kedveert mentek bele vagy van hogy egyszeruen ugyanugy akarjatok folyamatosan azt is?
Figyelt kérdés
2019. okt. 4. 21:53
11/21 anonim válasza:
Igen. Közben verem a farkam. Isteni.
12/21 anonim válasza:
Gondolom meleg vagy, vagy heteró? Csak kíváncsi vagyok.
13/21 anonim válasza:
Hetero, de kíváncsi vagyok, milyen a szex férfival. Komolyan.
14/21 anonim válasza:
Amúgy szerintem, ha magadnak tolod fel a dildót, a saját tempódban, a saját fájdalomküszöbödet tökéletesen érzékelve, az nem ugyanaz, mint az análszex.
15/21 anonim válasza:
Miből gondolod? Lehetne kérni a partnert is, hogy miképp, milyen erővel, intenzitással dugjon. Százszor jobb lehet, hogy nem magamnak kéne dugdosni, hanem egy igazi farok répázna szét.
16/21 anonim válasza:
Téged izgat az análszex, ok. Nyilván ezért is élvezed. De nekem is van vibrátorom és még soha nem dugtam a fenekembe, és nem is akarom. Nem izgat a gondolat se, sőt. És a nők többsége szerintem így van ezzel, de inkább belemennek az análba, hogy megfeleljenek, hogy "vagányak" legyenek. De közben k&&vára nem élvezik.
17/21 anonim válasza:
Értem. Ettől függetlenül én sosem erőltettem a barátnőimmel az analt. A hüvely elég volt. 🙂
18/21 anonim válasza:
Kibaxottul nem igényeljük az análszexet!!! Aki segget akar baxni, az keressen egy szexi homárt és baxa meg...
19/21 anonim válasza:
Minden vágyam h egy pasi a végbelembe kutakodjon miközben a trio pizzas gyrostól jön a barna maci. Ti szeretitek az anált. És ha egy csaj akarna felcsatolhatóssal seggbe rakni azt is hagynátok? Majmok..
20/21 anonim válasza:
Az én exem az első alkalommal elfelejtette közölni hogy jalapenos pizzát evett előtte😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!