Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy nő meddig bírja ha folyama...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő meddig bírja ha folyamatosan egy szexgép kényezteti?

Figyelt kérdés
pl. hüvelybe egy olyan szexgép ami folyamatosan dugja egy mű pénisszel? pl hányszor élvezne el és meddig bírja a folyamatos erős löketeket? ha pl. teszt celjabol epitenek egy ilyet hogy a nő beleül majd leszíjjazzák és dp-ben folyamatosan dugja meddig bírja? nagy műpénisszel mikor mondaná hogy állj?
2019. júl. 30. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:
15%
Kövezzetek meg,de engem jobban érdekel az,hogy milyen amikor én dugom a lányt.Vajon mekkorát élvez tőle?
2019. júl. 30. 15:13
 2/7 anonim ***** válasza:
29%
Félelmetes, hogy az ilyenek, mint te, szabadlábon mászkálhatnak.
2019. júl. 30. 15:18
 3/7 anonim ***** válasza:
36%
Normális nő nem vágyik ilyenre!
2019. júl. 30. 15:22
 4/7 anonim ***** válasza:
37%
Egy nő nem vágyik ilyenre. Kell az érzelem.
2019. júl. 30. 15:28
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
En nem vagyok arra hogy egy szexgep kenyeztessen.
2019. júl. 30. 15:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon monoton és unaals lenne egy idő után.
2019. júl. 30. 15:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kár hogy nincs ilyen hely ahol kilehetne ezeket próbálni... Otthon a mérete miatt elég macera lenne a tárolása. Elrejteni a vendégek elöl..
2023. máj. 9. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!