Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinaljak hogy ne alljon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak hogy ne alljon neki folyamatosan?

Figyelt kérdés

Nyaron jottem ossze osztalytarsammal. Most fogunk erettsegizni.

Julisban szeretkeztunk elsonek, azota kihasznalva a nyari szunetet, majdcsak mindennap.

Kivanjuk egymast nagyon, nyilva fiatalok vagyunk, nagy a szerelem.

Gyakorlatilag barmikor hozzaerek mindig all neki, estenkent szex utan is ujra osszebujunk, megint all. Nyilvan nem baj!!!

A kerdesem a fiukhoz szolna inkabb. Ez azt jelenti hogy ennyirs kivan engem, vagy ez inkabb termeszetes dolog hogy ha odabujok akkor felall neki?

Koszi

2019. szept. 5. 17:28
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

Magyarul nem szeretnéd, hogy álljon neki ha épp nem szexeltek?

Megkérdezhetem, hogy mi zavar benne?

2019. szept. 5. 17:30
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Minek vagy vele, ha olyankor nem segítesz?

Nyomj egy laza pipát, vagy egy kézifejést a WC-ben.

2019. szept. 5. 17:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, de soha nem voltam úgy vele, hogyha áll, akkor kezdeni is kell valamit vele. Exem bóknak vette, az elején sokszor rábukott, hogy kielégítsen, de miután rájött, hogy max fél óra és újra áll, meg nem ragaszkodom hozzá, utána csak bóknak vette
2019. szept. 5. 17:35
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem zavar!

Csak azt nem tudom hogy ez annak a jele hogy nem elegitettem ki rendesen, vagy azt hogy nem bor betelni velem

Nem.mindegy

2019. szept. 5. 17:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem látunk a fejébe ezért nem tudhatjuk 100% osan mi lehet az oka. Mind2 lehet
2019. szept. 5. 17:39
 6/10 anonim válasza:
93%
Szerintem az a legtisztább, ha beszélsz vele erről.
2019. szept. 5. 17:43
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
Mar az is baj ha all a fa.sz? Nektek semmi dem jo???
2019. szept. 5. 17:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez annak a jele, hogy - az érettségiből kifolyólag - egészséges libidójú 18-19 év körüli fiatalok vagytok.

Ebben az életkorban amúgy is elég sokszor "feláll", ha van hozzá partner, na akkor még többször.

Egészségetekre, élvezzétek a fiatalságot és használjatok óvszert! :)

2019. szept. 5. 18:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont ilyen vagyok. Egész nap szexelnék én is, ha találnák-e olyan lányt.A volt barátnőmmel én is szeretkeztem amikor csak tudtunk. Volt egy csaj, akivel reggel 8.-tól du. 4.-ig szeretkeztünk.
2019. szept. 5. 19:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

vegyél neki egy erényövet!

amúgy ebben az életkorban természetes hogy nonstop áll. de ha nem vered ki neki, magának fogja. vagy pedig ideges lesz, esetleg elégedetlen. úgyh marad az erényöv, sztem.

2019. szept. 5. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!