Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak hogy ne alljon neki folyamatosan?
Nyaron jottem ossze osztalytarsammal. Most fogunk erettsegizni.
Julisban szeretkeztunk elsonek, azota kihasznalva a nyari szunetet, majdcsak mindennap.
Kivanjuk egymast nagyon, nyilva fiatalok vagyunk, nagy a szerelem.
Gyakorlatilag barmikor hozzaerek mindig all neki, estenkent szex utan is ujra osszebujunk, megint all. Nyilvan nem baj!!!
A kerdesem a fiukhoz szolna inkabb. Ez azt jelenti hogy ennyirs kivan engem, vagy ez inkabb termeszetes dolog hogy ha odabujok akkor felall neki?
Koszi
Magyarul nem szeretnéd, hogy álljon neki ha épp nem szexeltek?
Megkérdezhetem, hogy mi zavar benne?
Minek vagy vele, ha olyankor nem segítesz?
Nyomj egy laza pipát, vagy egy kézifejést a WC-ben.
Nem zavar!
Csak azt nem tudom hogy ez annak a jele hogy nem elegitettem ki rendesen, vagy azt hogy nem bor betelni velem
Nem.mindegy
Ez annak a jele, hogy - az érettségiből kifolyólag - egészséges libidójú 18-19 év körüli fiatalok vagytok.
Ebben az életkorban amúgy is elég sokszor "feláll", ha van hozzá partner, na akkor még többször.
Egészségetekre, élvezzétek a fiatalságot és használjatok óvszert! :)
vegyél neki egy erényövet!
amúgy ebben az életkorban természetes hogy nonstop áll. de ha nem vered ki neki, magának fogja. vagy pedig ideges lesz, esetleg elégedetlen. úgyh marad az erényöv, sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!