Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anál plugot keresek. Nem tágítás, inkább izgalom miatt, napközbeni viseletnek. Tudtok ajánlani konkrét típusokat, amik beváltak. Nem csúszik ki, nem dörzsöl és folyamatosan izgat, nem szokod meg és nem kezd el fájni?
Figyelt kérdés
2019. szept. 16. 02:21
1/5 anonim válasza:
Szia. Itt fontos a méret, mellé a plug anyaga. Esetleg ha érdekel írj. Nekem van is , Illetve tudok segíteni honnan rendelj.
2/5 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést, hogy válaszokat kapjak, tehát érdekel. Tudom, hogy van mindenféle alakú és anyagú.szimmetrikus, gömb meg tojás meg fura alakúak. Szilikon, latex, fém.... Kemény és puha Azért kérdezem,hogy van-e valaki, akinek konkrét tapasztalata is van. Pl a fém hosszú távon nyom, vagy a zselés kicsúszik, mit tudom én. Megspórolnám a próbálgatást, ha valami tuti jó erre.
2019. szept. 16. 17:31
3/5 anonim válasza:
Hát ha tudod milyenek vannak akkor gondolom a leirasokat is végig olvastad. 2. A fém rideg, hideg, és kényelmetlen tud lenni egy idő után. Előnye viszont a könnyű tisztítás és nyilván nem törik el és nem megy tönkre az anyaga. A szilikonos sajnos nehéz tisztán tartani mellé az anyag is nyilván elfárad sajnos és el is törhet. De hosszabb távon sem tud nyomni. Az hogy melyik nyom az rajtad múlik mivel mindenki szervezete más. Engem a legnagyobb is izgat és nem nyom, de van ismerős kit már a nagy irritál. Tehát ezt ki kell tapasztalni. Kicsúszni a kialakítás miatt egyik sem fog. Tapasztalat. Nekem tetszik a fém és a szilikon is. Mindkettő van valahogy mindkettőt szeretem valamiért . De kezdésnek kezd szilikonnal az tovább lesz kényelmes és ha tetszik jöhet a fém ha akarod. De sajnos erre a kérdésre az emberek változatossága miatt nem fogsz konkrét választ kapni. Ki kell tapasztalni sajnos hogy a testének mi a jó és kényelmes. Kintről kell rendelni. Egy plug 3-4-500 Ft. Tehát nem fogsz anyagi csődbe menni ha rendelsz 2 fajtát egy fémet egy szilikonost.
4/5 anonim válasza:
Nekem van, de nem tudnám olyan hosszú ideig betenni, mert szerintem egy idő után fájna, pedig kisebb méret. Izgat? Ha bent hagyod napközben? Én nem is érzem, hogy bent van, vagy hogy mozogna, úgy ráfeszül a végbelem, hogy az fixen tartja. Aki hosszú távra beteszi, pl. nem csúszik csak úgy ki folyton a puki mellette? Jön egy kis hasmenés, nincs zárva az izom? Mennyi időre tennéd be? Nem lazítana el hosszú távon annyira, hogy baj legyen belőle? Érdekes a kérdés. Figyelem a válaszokat.
5/5 anonim válasza:
Én szoktam szilikonos plugot hordani egész napra is. :) De kicsit macerás, mert csak vizes alapú síkosítót lehet hozzá használni, az meg 1-2 óra múlva már nem elég síkos. Így pár óránként újra kell síkosítani. De amúgy jó móka, nekem olyan van, amiben van egy mozgó súly, ami járás, mozgás közben finoman ingerli a prosztatámat odabent. :)
Amúgy nem dörzsöl, folymatosan izgat ha mozgok, nem szokom meg ha mozgok, nem fáj. Ha egyhelyben ülök, akkor hozzá lehet szokni, és észre sem veszem. Folyamatosan mozogni kell vele, ez akkor jó ha aktív mozgékony napod van. Lépcsőzni vele a legjobb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!