Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mit gondoltok erről? Ahogy észre vettem elég megosztóak a vélemények
Lefognak pontozni,de van velemenyem.
Nem izgat,de szerintem nem baj ha erre izgul.Joga van elvezni ezt,ha az en paromat izgatna,elfogadnam,es orulnek,h oszinte velem.
Már nem azért, de aki elmúlt 8 éves, az nem kezdi el kiabálni, hogy pisilni kell, szóval szerintem senki nem tudja.
Én néha akkor is toporgok, amikor ideges vagyok, mert pl. várok a buszra, nem csak akkor, ha pisilni kell.
Nem tudom mi lehet abban izgató hogy valaki bepisil. Ráadásul azért ha előre gondolkodsz nem kerülsz ilyen szituba. Én utazás előtt vagy ha bárhol érzem hogy kicsit is kell elmegyek mosdóba 🤷🏼♂️
Ha ilyet látnék akkor sajnálnám szegényt,akár felajánlanám hogy elviszem haza kocsival hogy át tudjon öltözni, de egy szemernyit se izgatna a dolog. Az azért már a beteges kategória,még akkor is ha ezért le leszek pontozva. ( nyugodtan mert lesz*rom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!