Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mit gondoltok erről? Ahogy észre vettem elég megosztóak a vélemények
Figyelt kérdés
Mit gondoltok arról ha egy lánynak nagyon kell pisilnie, és mondjuk a buszon van és nem mehet ki pisilni? Izgat titeket ahogy toporog és szorítja vagy sajnáljátok amiért tartania kell :) légyszi a trollok kíméljenek :)2019. aug. 8. 13:23
11/14 anonim válasza:
Őszinte leszek! Még sosem próbáltam, de lehet hogy ahogy kellemetlenül érzi magát az talán izgatna. Hogy én döntöm el mikor vagy mikor nem mehet. Akár úgy is dönthetnék hogy igen és az utolsó pillanatban mégsem. Én azért értem meg a helyzetet mert sajnos pasi ként eléggé "hgyos" vagyok és volt a buszt meg kellett állítanom munka után egy pohár sört bedobtunk és nem bírtam.. De kivetni valót nem találok benne. Ha lenne egy ilyen párom vagy partnerem akkor csak annyi kívánalmam lenne hogy ugye "normálisan" is szexelünk nem csak így.
12/14 anonim válasza:
Mire vagy kíváncsi, hogy mindenkit izgat-e, vagy vannak-e akiket izgat? Az elsőre a válasz, nem, nem mindenkit izgat, a másodikra hogy igen, sokakat izgat. Találd meg őket, találjatok egymásra, sok sikert :)
14/14 anonim válasza:
Engem nőként is hihetetlenül izgat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!