Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi olyan jó érzés abban ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi olyan jó érzés abban ha a csaj leszop le is nyeli?

Figyelt kérdés

Miért szeretik ezt annyira a pasik?

(nem, nem vagyok szűz, igen, szoptam már és igen, mindig lenyelem)

2019. okt. 3. 13:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%
Annyira bonyolult belegondolni...stimulsz egy olyan területet ami tele van idegvégződésekkel és rengeteg dopamint szabadít fel...
2019. okt. 3. 13:48
 12/17 anonim ***** válasza:
67%
Stimulálsz*
2019. okt. 3. 13:48
 13/17 anonim ***** válasza:
17%
Mert felizgatja őket ha megalaznak egy not
2019. okt. 3. 13:52
 14/17 Zsoltmester ***** válasza:
Hát az már rég rossz ha egy párkapcsolatban bármit is megalázónak tartasz.Egyébként az a jó benne hogy nagyon szexi és hogy nem undorodik tőlem az sem egy utolsó dolog, ha meg szar az íze és akkor is lenyeli az meg azt jelenti hogy nagyon szeret. Amúgy hiába mondja itt valaki hogy nem rossz az íze az nem Mindig ugyanolyan és nem mindig mondja el a csaj hogyha szar íze van. Én direkt kértem is hogy csókolózzunk össze miután a szájába élvezek, hát nekem nagyon nem ízlett.
2019. okt. 3. 14:10
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, kicsit talán jobban felfogtam a dolgokat.

Bár nem mintha sokat számítana/változtatna mert én mindig lenyelem, nekem ilyen a stílusom ha lehet ezt mondani... Mint a vezetés, bár ez nem a legjobb hasonlat de értitek.

Csak így már azért jó tudni hogy miért élvezik annyira, meg már értem hogy miért tartozik a "lenyeled-e" kérdés az elsők közé az orális szex témában.

2019. okt. 3. 14:47
 16/17 anonim ***** válasza:
61%
Ezt a fhaszt...
2019. okt. 3. 16:58
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyed válaszokat nem ks tudom, hogy pasik irták e.?! Praktikusság, birtoklás, szeretet stb... ez mind badarság. Egyszerűen ha a pasi a csaj szájába élvez és az kenyeli az még sokkal izgatóbb. Prostiknál is pl miert van a szájbaélvezés? Nyilván azt hiszi a kuncsaft hogy nagyon szereti... aki szereti, hogy a nő szajaban elvezzen el es az le is nyeli, azoknak a pasiknak az egy nagyon erős többlet izgalmat ad. Nekem pl fele olyan izgalmat nem ad, hogy ha nem szajba megyek el. Amelyik pasinak tökmindegy ők irnak praktikussági okokat. Ennyi erővel az analeszex is csak praktikus, mert nem kell vedekezni stb.. ott meg a mas az az izgato, hogy nem arra lett termeszetileg kitalalva es nem olyan sok nő engedi, valamint szűk. Kb igy foglalnam ossze.
2019. okt. 4. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!