Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi olyan jó érzés abban ha a csaj leszop le is nyeli?
Figyelt kérdés
Miért szeretik ezt annyira a pasik?
(nem, nem vagyok szűz, igen, szoptam már és igen, mindig lenyelem)
2019. okt. 3. 13:03
1/17 anonim válasza:
Annyira nem elképesztő de praktikus mert nem kell törölgetni és valahol egy kicsit beindít megmozgat de ha nem nyelné le se dőlne össze a világ sőt eddig erre nem volt példa hogy olyannal jöttem össze akinek nem jött be az ízem de ha ez lenne és kérné hogy ne menjek el a szájában abból se csinálnék ügyet.
2/17 anonim válasza:
Nekem lényegtelen,hogy lenyeli vagy sem, sőt azt sem várom el,hogy szopjon. Csak amihez neki is kedve van. F.
3/17 anonim válasza:
Az odaadás.
Úgy, mint testi élvezet semmit nem ad hozzá, de van abban valami plusz, hogy ami egy férfiból kijön, mint a szex, az élvezés végterméke, nem undorodva kiköpi a nő, hanem befogadja, lenyeléssel magáévá teszi.
4/17 anonim válasza:
Elfogadás és bírtoklás. Ugyan úgy mint az anál szex vagy a p*nciba élvezés esetén. Ezért szeretjük, vagy mondum úgy, értékeljük többre.
5/17 anonim válasza:
Semmi extra nincs benne, egy kicsit imitálja punciba élvezést, anélkül h mozogni kéne. Ja meg tiszta munka
6/17 anonim válasza:
Mert nem hagyja abba az ingerlést egy pillanatra sem, még a nyelés után sem (és ráadásul nem csorog rám a sperma). Te is szereted kérdező, ha orgazmus közben/után is nyalnak egy kicsit, nem?
7/17 anonim válasza:
Én utalom ha utánna nyalnak az már kellemetlen
8/17 anonim válasza:
Nekem nem csak odáig fontos a dolog, hogy kapja be, csinálja jól, élvezzek a szájába, felőlem utána bármit csinálhat vele...
10/17 anonim válasza:
Neked mi az élvezetes a nyalásban? Na pont ugyanaz a férfiaknak is, mert kellemes, mert "stimulálja" a nemi szervet.
Lenyelni vs. nem lenyelni, az előbbi praktikusabb mint köpködni valahova (bár van aki meg azt szereti, ha "visszaengedik").
A szexben adni és kapni - az orál jó, de nem kötelező mindkét félnek akarnia kell adni (és kapni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!