Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi olyan jó érzés abban ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi olyan jó érzés abban ha a csaj leszop le is nyeli?

Figyelt kérdés

Miért szeretik ezt annyira a pasik?

(nem, nem vagyok szűz, igen, szoptam már és igen, mindig lenyelem)

2019. okt. 3. 13:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Annyira nem elképesztő de praktikus mert nem kell törölgetni és valahol egy kicsit beindít megmozgat de ha nem nyelné le se dőlne össze a világ sőt eddig erre nem volt példa hogy olyannal jöttem össze akinek nem jött be az ízem de ha ez lenne és kérné hogy ne menjek el a szájában abból se csinálnék ügyet.
2019. okt. 3. 13:09
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Nekem lényegtelen,hogy lenyeli vagy sem, sőt azt sem várom el,hogy szopjon. Csak amihez neki is kedve van. F.
2019. okt. 3. 13:09
 3/17 anonim ***** válasza:
85%

Az odaadás.

Úgy, mint testi élvezet semmit nem ad hozzá, de van abban valami plusz, hogy ami egy férfiból kijön, mint a szex, az élvezés végterméke, nem undorodva kiköpi a nő, hanem befogadja, lenyeléssel magáévá teszi.

2019. okt. 3. 13:11
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadás és bírtoklás. Ugyan úgy mint az anál szex vagy a p*nciba élvezés esetén. Ezért szeretjük, vagy mondum úgy, értékeljük többre.
2019. okt. 3. 13:11
 5/17 anonim ***** válasza:
71%
Semmi extra nincs benne, egy kicsit imitálja punciba élvezést, anélkül h mozogni kéne. Ja meg tiszta munka
2019. okt. 3. 13:19
 6/17 anonim ***** válasza:
73%
Mert nem hagyja abba az ingerlést egy pillanatra sem, még a nyelés után sem (és ráadásul nem csorog rám a sperma). Te is szereted kérdező, ha orgazmus közben/után is nyalnak egy kicsit, nem?
2019. okt. 3. 13:22
 7/17 anonim ***** válasza:
88%
Én utalom ha utánna nyalnak az már kellemetlen
2019. okt. 3. 13:26
 8/17 anonim ***** válasza:
83%
Nekem nem csak odáig fontos a dolog, hogy kapja be, csinálja jól, élvezzek a szájába, felőlem utána bármit csinálhat vele...
2019. okt. 3. 13:34
 9/17 anonim ***** válasza:
86%
Nekem csak odáig fontos...
2019. okt. 3. 13:34
 10/17 anonim ***** válasza:
85%

Neked mi az élvezetes a nyalásban? Na pont ugyanaz a férfiaknak is, mert kellemes, mert "stimulálja" a nemi szervet.

Lenyelni vs. nem lenyelni, az előbbi praktikusabb mint köpködni valahova (bár van aki meg azt szereti, ha "visszaengedik").

A szexben adni és kapni - az orál jó, de nem kötelező mindkét félnek akarnia kell adni (és kapni).

2019. okt. 3. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!