Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen érzés amikor a csaj le. Op? 😁😁
Figyelt kérdés
2019. szept. 21. 14:59
1/9 anonim válasza:
Attól függ :D engem már szptak úgy h alig vártam vége legyen, nem akartam a csajt instruálni mert azt nyomta előtte h Ő mekkora tudású o.O
3/9 anonim válasza:
Attól függ! Van aki jól csinálja, de volt már aki nagyon rosszul!
4/9 anonim válasza:
Sracok nagyon erdekelne meseljetek mar mi lehet egy oralban ennyire rossz?:D
L
5/9 anonim válasza:
Átkerülsz a 4. dimenzióba. 🙂 31F
6/9 anonim válasza:
4 es mondjuk mikor annyira fogaz hogy attól már a kedved is el megy.
7/9 anonim válasza:
4-es van aki azt hiszi hogy minél durvább annál jobb. Tekintve hogy jobban szeretem ha valaki lassan finoman csinálja így az nekem rossz.
Van aki azt hiszi hogy smirgliből van a f@*/&m és még sorolhatnám egyesek mire képesek.
8/9 Zsoltmester válasza:
Mondjuk túl erősen csinálja vagy fogaz vagy ritmustalanul vagy nem élvezi amit csinál vagy túl lassú vagy túl gyors.
9/9 anonim válasza:
Ha leszopják az embert már az is alapból jó, de én azt imádom, hogy miközben élvezek akkor se hagyja abba a csaj a szopást hanem továbbra is erősen szopja a farkam. Olyankor szoktam hangoskodni, amit amúgy szex közben, vagy más alkalmakkor mikor elélvezek nem szoktam. Orgazmus közben különösen érzékeny a farkam, és ha ilyenkor is izgatják, azt nem lehet hang nélkül elviselni. Van olyan csaj aki ettől még be is indul, így nem árt ha az ember utána is hadrafogható marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!