Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen normális, hogy ezt érzem?
Fiatal vagy még, nyugi :)
Másrészt meg - ez nem verseny...
Szóval no para.
Tudom mit erzel, mintha magamat olvasnam szorol szora. Meg a kor is megegyezett.:) Sokaig engem is hidegen hagytak a fiuk es nem azert mert valogattam hanem egyszeruen magamnak valo voltam, a celjaimmal foglalkoztam tobbnyire nem a parkapcsolattal. Ebben az idoben azert mar engem is kezdett zavarni a dolog persze talalkozgattam en addigis egy s massal ds nem volt semmi komoly
.vegul pont gimi vegzos korban talalt ram ugymondd a szerelem. 2,5 honap egyutt jaras utan vesztettem el a szuzessegem sajat akaratomra semmivel se kenyszeritett nagyon megerto volt barmeddig kepes lett volna varni de mar en nem akartam, egyszeruen kivantam ot. :D
Azota lassan 3 ev telt el es meg mindig egyutt vagyunk. En mellette talaltam magamra. :)
Szoval nem kell aggodnod nincs olyan,hogy keso. Megtalalja a zsak a foltjat amikor eljon az ideje csak nem kell elzarkoznod. Szurkolok neked! :)
L.
Nem vagy egyedül,nekem régebben lett volna rá esélyem de vissza utasítottam a lányokat,hogy miért? féltem, mitől? Nem is tudom.
Most meg itt vagyok és egyre többször érzem azt amit te is,fiatalok vagyunk még majd megtaláljuk az igazit csak nem szabad rá görcsölni.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!