Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha 32 évesen nem kivánom a szexet, ha van nem tudom élvezni,?
Sőt anyai ösztöneim sincsennek, mint korombelieknek nem érzem azt hogy akarnék gyereket bármikor is?!
N
Én is 32 vagyok, szintén nem kívánom a szexet és gyereket sem akarok.
Szerintem előbbi nem normális.
szintén nem kívánom a szexet = előbbi
gyereket sem akarok = utóbbi
Agresszív kismalac vagy.
Van ilyen. 1-2 évig még lehet normális, de ha biztos vagy benne, hogy ez nem átmeneti állapot, akkor esetleg pszichológus. Nekem is ki szokott hagyni hónapokra (mondjuk én tudom mitől).
Annyi minden lehet a háttérben... rossz előtapasztalatok, trauma, élethelyzet, fáradtság, stressz, etc..
31F
Ne aggódj ezen én 41 éves férfi vagyok és fiatal koromban sem voltam valami nagy szexcentrikus, de már szinte egyáltalán nem vonz a szex nem is kívánom, nyűgnek és idő pazarlásnak tartom az egészet.
Az ismerkedéssel való protokollok annyira nem hiányoznak, a szextől többet vártam azt gondoltam jobb lesz ha már annyian odavannak érte, de ez nem én vagyok.
Sokkal jobb dolgokkal is eltudom foglalni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!