Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért olyan nehéz egy lánnyal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz egy lánnyal eljutni az ágyig? Miért kell megdolgoztatni a férfiakat ahhoz hogy legyen egy kis szex?

Figyelt kérdés
Több embertől is hallottam hogy a mai lányok könnyen kaphatóak.Ez egyáltalán nem igaz szerintem.Nagyon nehéz egy lányt ágyba vinni.Sokszor hónapokig,évekig kell hódítani őket és akkor se biztos hogy sikerül.És nemcsak ronda,hanem jóképű férfiaknak is meg kell dolgozniuk egy lányért.Könnyebb Heves megyében munkát találni,mint Budapesten barátnőt.Én már feladtam.Most megpróbálok spórolni hogy legalább egy prostihoz el tudjak menni.
2019. okt. 2. 14:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Heves megyében kifejezetten jók a munkalehetőségek, a csajozáshoz meg hülye vagy öcsi...
2019. okt. 2. 14:45
 12/19 A kérdező kommentje:
Valahogy úgy vagyok mint amikor egy diák készül a dolgozatírásra,napok óta magolja de végül mégis egyest kap.Nekem már az is nagy dolog ha egy lány puszit ad.
2019. okt. 2. 14:54
 13/19 anonim ***** válasza:
95%

Nektek semmi sem jó?

Ha túl könnyen adja magát a csaj akkor az a baj, ha nem lotyó és szeretné előbb megismerni a pasit mielőtt lefekszik vele akkor az a gond.

Ilyen gondolkodással ja jobb ha spórolsz prostira.

l

2019. okt. 2. 15:27
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

te szerintem valamit qrvára rosszul csinálsz. Nem gondolod, hogy ha évek alatt nem sikerül neked valami, ami másoknak akár 2 nap alatt is sikerül, akkor nem a lányokkal van generell a probléma?

Ha szerinted kidobsz egy pasit a vadonba, mellé adsz 3 nyílpuskát, 5 kést, 2 gépfegyvert, 6 vadászkönyvet, youtube csatornát a "vadászat rejtelmeiről" és előtte beszélgethet másik 5 vadásszal akik elmondják, hogy simán van itt vad, minden héten lőnek legalább egy szarvast, szóval ha ez a pasi 1 hónap után éhen-hal, mert eddig csak messziről látott egy gebe nyulat, az is fél perc után eltűnt, akkor itt szerinted a vadon a hibás, vagy a vadász volt béna?

2019. okt. 2. 15:39
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Szokásos panaszkodó kisfiúcska vagy, jóhogy nem kellesz senkinek.
2019. okt. 2. 15:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Ne baratkozz velük, egyből pinara menj, nagyobb sikered lesz, az ilyen sznob kaveszurcsolo herceget váró nőket amúgy se lehet elviselni
2019. okt. 2. 20:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Prostira spórolni = mélyszegénység
2019. okt. 3. 03:48
 18/19 anonim ***** válasza:
A nőkben sokkal kevésbé kényszerítő erő a szex.
2019. okt. 6. 18:40
 19/19 anonim válasza:

Talan az a bajod, hogy ennyire rá stresszelsz. Csak éld egyszerűen az életed, dolgozz, talalkozz a haverjaiddal, menj sportolni és valahol csak találkozol majd egy lánnyal akivel kialakul valami.

Ha folyton ezen görcsölsz akkor nem fog menni. Sok sikert!

2019. okt. 6. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!