Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz egy lánnyal eljutni az ágyig? Miért kell megdolgoztatni a férfiakat ahhoz hogy legyen egy kis szex?
Figyelt kérdés
Több embertől is hallottam hogy a mai lányok könnyen kaphatóak.Ez egyáltalán nem igaz szerintem.Nagyon nehéz egy lányt ágyba vinni.Sokszor hónapokig,évekig kell hódítani őket és akkor se biztos hogy sikerül.És nemcsak ronda,hanem jóképű férfiaknak is meg kell dolgozniuk egy lányért.Könnyebb Heves megyében munkát találni,mint Budapesten barátnőt.Én már feladtam.Most megpróbálok spórolni hogy legalább egy prostihoz el tudjak menni.2019. okt. 2. 14:23
1/19 anonim válasza:
Csak neked nehéz, mert itt nyafogsz, ahelyett, hogy csajoznál
2/19 anonim válasza:
Mióta pesten élek, elég sok csajt megdugtam. Heves megyében még nem próbáltam munkát találni szóval passz :D
3/19 anonim válasza:
Most baratnot akarsz v csak szexet?
4/19 A kérdező kommentje:
Már annyit csajoztam és semmi eredmény.Legfeljebb egy puszit kaptam.Meg egyszer egy lány megölelt de az is a derekamnál nem a nyakamnál.Tehát csak baráti ölelés volt:(
2019. okt. 2. 14:26
5/19 anonim válasza:
A nők nem "megdolgoztatják" a férfiakat, csak meggyőződnek róla, hogy az illető méltó-e rájuk. Ha azonnal ripsz-ropsz az ágyba akarja őket cibálni akkor nagyobb valószínűséggel gondolják azt, hogy nem. Ha elvársz valamit (szex) akkor adni is kell (figyelmesség, kedvesség, urambocsá' udvarlás). Prosti helyett a pénzt inkább költsd magadra, hasznosabb.
6/19 anonim válasza:
Dikk...mi bajod Heves megyével?!!!
7/19 A kérdező kommentje:
Heves megyével semmi csak azzal hogy nem tudok becsajozni:(Pedig sokat futkostam a nők után.Volt hogy alig aludtam mert munka után csajozni mentem fáradtan.
2019. okt. 2. 14:34
8/19 anonim válasza:
Szerinted nem lehetséges, hogy mindenki szembe jön az autópályán...(?)😂😂
9/19 anonim válasza:
Azokat a lányokkal nehéz eljutni az ágyig, akik a pinájukat tartják legnagyobb értékűnek
10/19 A kérdező kommentje:
Pedig mindenre odafigyeltem amikor csajoztam.Mindent előre elterveztem,tanácsokat kértem mégse sikerült.Tehát én mindig úgy csajoztam hogy előtte felkészültem.
2019. okt. 2. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!