Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon színleli, vagy valódi az orgazmusa?
Kb két hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel és már az elejétől nagyon jól működött a szex. Még az elején elmesélte, hogy őt elég nehéz a csúcsra juttatni, ami az elején tényleg így is volt.
De kb két-három hete nagyon gyorsan és nagyon könnyen elmegy. Van, hogy nem kell neki 2-3 perc sem amikor simogatom odalent. Persze tudom, hogy én is jobban kiismertem már a testét és talán azért van ez... Aztán egy ilyen orgazmus után ha tovább cirógatom van hogy ismét gyorsan felizgul és akkor se kell neki sokkal több, hogy ismét elélvezzen...
Vajon tényleg elélvez, vagy csak azért csinálja, hogy higgyem el, hogy ilyen jó neki velem és ezzel növelje az önbizalmamat?
Tényleg létezik, hogy egy csaj ilyen gyorsan elélvezzen? Látszólag tényleg orgazmusa van, de vajon nem játssza meg magát?
Lehet, hogy valódi. De az is lehet, hogy két hónap alatt nagyon megkedvelt téged, és fél, hogy emiatt elveszít. Egy nőnek nemcsak önmaga miatt rossz, ha nincs orgazmusa, hanem a párja miatt is. A kapcsolat első éveiben még van lelkesedés, de hosszútávon alig van olyan férfi, aki el tudja viselni, hogy nem tudja kielégíteni a párját és emellett jó a szexuális életük. Lehet, hogy ő is csalódott már, mert bántották vagy elhagyták emiatt, és nem akarja, hogy megismétlődjön.
Az is lehet, hogy valamit nem úgy csinálsz, ahogy neki jó lenne, de nem meri mondani. Ezért nem is próbál változtatni, hanem egyszerűen megjátssza. Nem bántani akarlak ezzel, csak nőként mondom, hogy mi járhat egy nő fejében. Hosszútávon egyik sem lesz jó a kapcsolatotoknak.
Ha bizonytalan vagy, nyugodtan beszélj vele erről.
Nekem azt mondta egy csaj, hogy ha igazán akarja, olyan álorgazmust produkál, hogy nincs pasi aki megkülönbözteti az igazitól. Izomösszehúzódásokkal pirulással, lihegéssel, minden. Szóval (ezt ő mondta) az a pasi aki büszkén hirdeti magáról hogy mindig minden csajt eljuttat az orgazmusig, az valószínűleg jópárszor beleszaladt már ilyenbe.
De ettől még a barátnődnek simán lehet valódi orgazmusa, nem ezt akartam mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!